اکثر ما این موضوع را میدانیم، اما کمتر کسی از ما داستان بازرگانی که قصد دارد از سرزمین اژدها کالایی را خریده و به کشور خودش بازگرداند شنیدهایم. آیا هر بازرگانی میتواند به چین رفته و بدون درگیری با اژدهای موجود در این کشور، کالاهای موردنیاز خود را از تولیدیها و شرکتهای چینی خریداری کرده و به ایران بازگرداند؟ شاید بازرگان داستان ما بتواند و این راه را باز کند تا هر بازرگانی بتواند این ماجراجویی پرسود را انجام دهد.
هر کشوری را بر اساس افسانههایی که در آن رواج دارد میشناسند. کشور چین، سرزمین اژدها است. این موضوع را با بررسی تاریخ و فرهنگ چین در جشن سال نو یا فیلمهایی که در سینمای چین ساخته شده است هم میتوانید متوجه شوید.
اکثر ما این موضوع را میدانیم، اما کمتر کسی از ما داستان بازرگانی که قصد دارد از سرزمین اژدها کالایی را خریده و به کشور خودش بازگرداند شنیدهایم. آیا هر بازرگانی میتواند به چین رفته و بدون درگیری با اژدهای موجود در این کشور، کالاهای موردنیاز خود را از تولیدیها و شرکتهای چینی خریداری کرده و به ایران بازگرداند؟ شاید بازرگان داستان ما بتواند و این راه را باز کند تا هر بازرگانی بتواند این ماجراجویی پرسود را انجام دهد.
صفر تا صد واردات از چین با شرکت بازرگانی علی والا
کشور چین و کالاهای خریداری نشده
میگویند روزگاری سرزمینی وجود داشته که درآن کالاهای مختلف و مرغوبی با ارزانترین قیمت ممکن تولید میشده است. اما مشکلی وجود داشت و آن هم این بود که هر بازرگانی که قصد داشت از این کشور کالا خرید کند باید با یک اژدهای غول پیکر طرف میشد. اژدهایی که مانع خرید بازرگانان میشد و لازم بود کسی آن را یک بار شکست دهد تا باقی بازرگانان بتوانند به این کشور راه پیدا کرده و کالاهای ارزان قیمت و مرغوب این کشور را خریداری کرده و به سرزمینهای خود ببرند.
این ممانعت اژدها ادامه داشت تا اینکه یک بازرگان شجاع توانست با استفاده از نیروهای ماورایی که یک مجموعه از دانشمندان در اختیار وی قرار داده بودند، اژدها را شکست داده و برای اولین بار از سرزمین اژدها کالا خریداری کرده و به سرزمین خودش وارد کند. نام این سرزمین چین بود و بازرگان داستان ما از ایران عازم آنجا میشد.
مراحل واردات
این بازرگانی شجاع با استفاده از نیروهای ماورایی، در سه مرحله اژدهای موجود در چین را شکست داد. او ابتدا متوجه شد که یک شرکت سازنده کالای بسیار معتبری در چین وجود دارد که کالاهای موردنیاز وی را با قیمتی بسیار مناسب بهفروش میرساند. بعداز اینکه توانست شرکت موردنظر را بیابد، نامهای برای آنها ارسال کرد که پروفرما نام داشت.
در آن نامه نقشه خرید کالا را شرح داده بود. با ارسال نامه به شرکت موردنظر، اژدها حواسش پرت اینکه درآن نامه چه نوشته شده میشد و بازرگان زیرک و شجاع داستان ما میتوانست در این مدت که اژدها با نامه سرگرم بود به گمرک چین رفته و کالاهای خریداری شده را تحویل بگیرد.
اما همین مدت ممکن بود اژدهای داستان ما به این موضوع پی برده و قصد جلوگیری از خروج بازرگان با کالا را داشته باشد. بههمینخاطر بازرگان در این مدت کالاها را به یک شرکت حملونقل بینالمللی سپرد و خودش بدون کالاها از چین خارج شد. اژدها فقط از خروج افراد با کالا جلوگیری میکرد بههمینخاطر بهانهای نداشت که جلوی بازرگان را بگیرد. اینگونه بود که برای اولین بار، اژدها شکست خورد و بازرگان ایرانی داستان ما توانست از چین کالا وارد کشور کند.
خرید از چین
با اینکه داستانی که تعریف کردیم تخیلی بود، اما هدف از ارائه آن شکستن غول ترسناک واردات با شبیهسازی آن به اژدهایی شکست خورده در ذهن بازرگانانی است که قصد واردات کالا از چین را دارند بود.
برای خرید از چین در سریع ترین زمان با علی والا کلیک کنید
تنها کافی است که شما هم درست مثل داستان برای خرید کالا ابتدا یک پروفرمای خرید تهیه کرده و برای شرکت فروشنده چینی ارسال کنید. این مرحله اول وارد کردن کالا بوده و اگر مورد توافق شرکت فروشنده قرار گیرد کالاهای درخواستی شما به گمرک چین سپرده میشود تا بتوانید به صورت قانونی آنها را به ایران وارد کنید.
ترخیص کالاها
در مرحله دوم واردات همانطور که در داستان گفته شد لازم است که شما برای ترخیص کالاها از گمرک چین اقدام کنید. اعمال لازم برای ترخیص کالا از گمرک چین عبارتست از تهیه یکسری مدارک مثل کارت بازرگانی، پروفرما و بارنامه خرید کالا و تحویل آنها به گمرک چین.
بازرسان اداره گمرک بعد از دریافت این مدارک اقدام به بازرسی کالاهای خریداری شده شما کرده و اگر مشکلی وجود نداشته باشد، برگه ترخیص آنها را برای شما صادر میکنند و شما میتوانید کالاها را به ایران ارسال کنید. این مرحله یکی از سرهای اصلی اژدهای هفت سر داستان واردات است.
حمل و نقل از چین
و اما ارسال کالا از چین به ایران آخرین مرحله داستان واردات بوده و شما باید با استفاده از شرکتهای حملونقل بینالمللی این مرحله را پشتسر بگذارید. شرکتهای حملونقل بینالمللی کارگو نام دارند و از سه طریق هوایی، دریایی و زمینی اقدام به ارسال کالا از چین به ایران میکنند.
حمل و نقل از چین در کمترین زمان ممکن با علی والا
هرچند هرکدام از این روشها مزایا و معایب خاص خود را دارد اما براساس تجربهای که بازرگانان ایرانی در واردات کالاهای مختلف از چین دارند، بهترین کارگو همان کارگو دریایی است که درآن از کشتی باری برای انتقال کالاها استفاده میشود. اینگونه داستان واردات پایان مییابد.
*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.