الیاس تاج الدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 100 میلیون ریال وام بلاعوض برای هر هکتار آبیاری قطره‌ای به کشاورزان این استان پرداخت می‌شود.
وی اظهار داشت: از مجموع 85 هزار هکتار زمین کشاورزی آبی کهگیلویه و بویراحمد، 32 هزار هکتار در فرآیند مدیریت منابع آبی به سیستم‌های نوین مجهز شدند.
تاج الدینی بیان کرد: با حمایت دولت از کشاورزان، متقاضیان طرح‌های نوین آبیاری به ازای هر هکتار عملیات آبیاری قطره‌ای 100 میلیون ریال و برای آبیاری بارانی 65 میلیون ریال تسهیلات بلا عوض دریافت می‌کنند.
وی عنوان کرد: به همین منظور سال گذشته در ادامه اجرای سیاست‌های مدیریت منابع آبی 250 طرح برای افزایش راندمان تولید در کنار مدیریت مصرف آب در استان در دستو کار قرار گرفت.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای این طرح‌ها بیش از 523 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و 350 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی اختصاص داده شد.
تاج الدینی بیان کرد: عمده طرح‌های مدیریت آب در مناطق لیشتر، لنده، باشت و دشت مختار یاسوج اجرا شده است.
خشکسالی های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد لزوم استفاده از سیستم آبیاری نوین تحت فشار را در این استان بیش از پیش آشکار می‌کند.
با استفاده از سیستم آبیاری نوین مصرف آب در هر هکتار حداقل 50 درصد کاهش پیدا می‌کند و با این کاهش مصرف آب ضمن صرفه جویی در آب، اراضی بیشتری می‌توانند زیر آب (کشت) برود.
سالانه 850 هزار تن محصول کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
میزان بارندگی در این استان در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش چشمگیر یافته است.
سالانه 800 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
کهگیلویه و بویراحمد 160 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.