آیت الله محمدی مفرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شهرستان 26 تعاونی تولیدی، کشاورزی و روستایی فعال وجود دارد که تعاونی زنبورداران، مرغداران، باغداران و تعاونی بانوان از عمده‌ترین این تعاونی‌ها است.
وی با بیان اینکه پنج تعاونی روستایی در این شهرستان به دلیل نبود سرمایه تعطیل است گفت: تاکنون 10 تعاونی برای استفاده از تسهیلات قانون ایجاد اشتغال پایدار در سامانه «کارا» ثبت نام کردند.
محمدی مفرد اظهار داشت: پنج شرکت تعاون روستایی، 15 تعاونی کشاورزی، پنج تعاونی تولیدی و یک تعاونی زنان در این شهرستان فعالیت می‌کنند.
وی تشکیل شرکت تعاونی روستایی به‌ویژه در بخش تولید را باعث بالا رفتن میزان بهره‌وری و افزایش کیفیت محصولات تولیدی عنوان کرد و افزود: فعالیت‌های تعاون روستایی راهگشای بسیاری از مشکلات اقتصادی بخش کشاورزی است.
رئیس اداره تعاون روستایی گچساران گفت: 200 تن آرد یارانه‌ای خانه پز امسال بین مردم مناطق روستایی و عشایری این شهرستان توزیع شده است.
وی از توزیع 140 تن سبوس برای حمایت از تولیدات کشاورزی و دامپروری به صورت مستمر در سال جاری بین روستاییان و کشاورزان خبر داد.
محمدی مفرد ابراز کرد: راهبرد اصلی تعاونی روستایی و عشایری گچساران توزیع کالاهای اساسی در این مناطق برای رفاه حال این قشر آسیب پذیر است.
وی گفت: یکی از اقدام‌های شرکت‌های تعاونی روستایی وارد شدن در بحث خرید محصولات کشاورزی آن هم در زمان پایین بودن قیمت‌هاست که این مساله موجب کوتاه شدن دست واسطه‌ها و جلوگیری از متضرر شدن کشاورزان می‌شود.
بخش مرکزی شهرستان گچساران دارای سه دهستان، 120 روستا و 26 هزار و 638 نفر جمعیت روستایی و 10 هزار نفر جمعیت عشایری است که شغل اکثر آنها کشاورزی و دامپروری است.
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.