علی محمد احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دستگاه ها برای آموزش جمعیت هدف در سنین متفاوت نوآوری داشته باشند و اقدامات ارزنده ارائه دهند.
وی افزود: دستگاه های اجرایی این استان اقدامات کارشناسی و اصولی و به دور از هر گونه موازی کاری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.
احمدی بیان کرد: میزان استفاده از مواد مخدر صنعتی در استان به ویژه در میان تحصیل کنندگان دانشگاهی رو به افزایش بوده به طوری که سال گذشته سه نفر به سبب تزریق بیش از حد این مواد جان خود را از دست دادند.
وی عنوان کرد: دستگاه های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی از جمله تشکل های مردم نهاد برنامه های مورد نظر خود در زمینه مبارزه با مواد مخدر را عملیاتی کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تشکل های مردم نهاد استان برای مبارزه با مواد مخدر و اجرای برنامه های مرتبط دراین راستا از پول پاشی و صرف هزینه های غیر ضروری بپرهیزند.
وی ابراز داشت: با توجه به مشترک بودن مرزهای کهگیلویه و بویراحمد و فارس باید پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تعامل و مشارکت لازم را با همکاران خود در استان فارس در زمینه حمل مواد مخدر داشته باشند.
در سال 1396 چهار تن و 696 کیلوگرم انواع مواد مخدر در این استان کشف و ضبط شد.
چهارهزار و 71 کیلو گرم آن ماده مخدر از نوع تریاک و مابقی حشیش، ماری جوانا، هرویین و دیگر انواع مواد مخدر بوده و در این راستا یکهزار و 846 نفر دستگیر، 337 دستگاه خودرو توقیف و 68 باند منهدم شده‌اند.
79 مرکز درمانی و 21 مرکز اقامتی در راستای ترک اعتیاد در این استان فعالیت می‌کنند.
سال 1395 چهار هزار و 320 کیلوگرم انواع مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد کشف و ضبط شد که از این میزان سه هزار و 300 کیلوگرم تریاک و مابقی نیز از دیگر انواع مواد افیونی بوده است.
کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های اخیر به یکی از محورهای حمل و توزیع مواد مخدر از جنوب و شرق به مناطق مرکزی و غرب کشور تبدیل شده است.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.