به گزارش ایرنا،جواد حاتمی چهار شنبه شب در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گچساران یک گفت: ارتقای کیفیت آموزش و مهارت آموزی و تخصصی شدن مراکز آموزشی از مهمترین اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور است.
وی بیان کرد: رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و در پنج حوزه شامل کشاورزی، صنعت، مدیریت، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر است.
حاتمی ابراز داشت: تعداد مراکز علمی کاربردی کشور از یک هزار و 117 مرکزاز سال 91با هدف کیفی سازی فعالیت ها به 900 مرکز کاهش پیدا کرده است.
معاون سنجش و نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: 450 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مراکز علمی و کابردی کشور مشغول به علم آموزی هستند.
حاتمی اظهار داشت: استاندارد سازی مراکز علمی و کاربردی سراسر کشور در دستور کار این دانشگاه قرا دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هفت هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان مشغول به علم آموزی هستند.
عباس ظریفی ابراز کرد: این دانشگاه با 11 مرکز فعالیت داشته که از این تعداد 6 مرکز دولتی و 5 مرکز خصوصی است.
وی تصریح کرد: حدود 50 درصد دانشجویان این دانشگاه شاغل دستگاه های اجرایی استان بوده که با هدف ارتقای مهارت در حال تحصیل هستند.
وی گفت: این دانشگاه به دنبال جایگزینی فرهنگ مهارت و عمل گرایی به جای فرهنگ مدرک گرایی بوده و بر همین اساس نیز در حال اجرای طرح تعیین صلاحیت حرفه ای برای ورود افراد به مشاغل در حوزه های مختلف است.
بیش از 2 هزارو 300 دانشجو در 2 مرکز علمی کاربردی گچساران مشغول به تحصیل هستند.
2082/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.