شبکه جمع آوری فاضلاب روستای شوتاور در بخش چاروسا با حدود ۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای حدود ۳۰۰ خانوار ایجاد شده است.
فیض الله پاسره روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در روزهای اخیر برخی افراد بدون آگاهی از شاخص‌ها و استانداردهای زیست محیطی پساب خروجی از تصفیه خانه‌ها در برخی سایت‌ها اقدام به نشر اخباری در خصوص آلوده شدن آب کشاورزی پایین دست تصفیه خانه فاضلاب شوتاور کردند که موجب نگرانی مردم این مناطق شده است.
وی افزود: بر خلاف ادعاهای مطرح شده مبنی بر آلوده شدن آب کشاورزی، هدف از ایجاد این تصفیه خانه رعایت مسائل زیست محیطی و بهداشتی است.
پاسره بیان کرد: آب چشمه این روستا به واسطه ورود فاضلاب آلوده بود و با جمع آوری و تصفیه فاضلاب‌ها از آلودگی آن کاسته شده و با تکمیل ۱۰۰ درصد این پروژه سلامت کامل آب تضمین می‌شود.
وی عنوان کرد: آب کشاورزی روستا پیش از اجرای این طرح، پارامترهایی شیمیایی و میکروبی آن در مقایسه با زمانی که فاضلاب راه اندازی شده متعادل‌تر شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: به سبب محدودیت منابع و خشکسالی‌های پی در پی استفاده از پساب فاضلاب با رعایت الزامات زیست محیطی می‌تواند به عنوان یک منبع مطمئن مورد توجه قرار گیرد که این موضوع امری رایج در دنیا است.
وی تصریح کرد که منابع خبری قبل از بیان و انتشار این دست اخبار که با امنیت روانی ساکنان یک منطقه مرتبط است با نظر خواهی از کارشناسان و متخصصان دارای صلاحیت سبب ایجاد زمینه نگرانی جامعه نشوند.
تصفیه خانه فاضلاب روستای شوتاور بخش چاروسا به فاضلاب 300 خانوار متصل شده است.
طرح جمع آوری فاضلاب روستای شوتاور برای اولین بار در استان اجرا شده است که اتصال خانه‌ها به این شبکه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.
زمان شروع عملیات اجرایی این طرح در سال 91 بود.
روستای شوتاور با جمعیتی بیش از 350 خانوار در 63 کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غرب ایران 713هزار نفر جمعیت دارد .جمعیت روستایی کهگیلویه و بویراحمد بین دو سرشماری عمومی نفوس ومسکن 90تا 95از 47درصد به 44درصد جمعیت استان کاهش پیدا کرده است.
از مجموع یکهزار و 676 روستای دارای سکنه در کهگیلویه وبویراحمد 720 روستا بالای 20 و مابقی زیر 20 خانوار جمعیت دارند.
یک هزار و 420 روستای دارای سکنه استان کهگیلویه و بویراحمد تاسیسات آبرسانی سالم دارند.
کهگیلویه و بویراحمد دوره خشکسالی را طی می کند .میزان بارش نزولات آسمانی در این استان در سال زراعی جاری نسبت به پارسال نزدیک به 50درصد کاهش یافته است.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.