سید اسدالله هاشمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر ساله به منظور اطلاع از وضعیت جمعیتی گونه‌های مهم حیات وحش و روند افزایشی یا کاهشی آنها در فصل زمستان در تمام مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع محیط زیست استان در حوزه سردسیری کار شمارش حیات وحش انجام می‌شود.
وی افزود: هدف از این سرشماری‌ها تخمین جمعیت کل و بز در مناطق مختلف حفاظت شده پارک ملی و شکار ممنوع دنا است.
هاشمی بیات کرد: مشاهدات سایر گونه‌ها از جمله گوشت‌خواران نیز در فرم‌های سرشماری ثبت می‌شود.
وی عنوان کرد: در این سرشماری 2 روزه ناظرانی از اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس، تشکل‌های زیست محیطی مردم نهاد و همیاران افتخاری، نیروهای این اداره کل را در این سرشماری همراهی خواهند کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: ذخیره‌گاه زیست کره دنا به‌عنوان دهمین ذخیره‌گاه زیست‌کره کشور متشکل از مناطق حفاظت شده، پارک ملی و شکار ممنوع است که در سال 1390 در شبکه جهانی ذخیره گاه‌ها ثبت شد.
یک پارک ملی، هفت منطقه حفاظت شده، یک ذخیره‌گاه زیست‌کره و پنج منطقه شکار ممنوع با وسعت 312 هزار و 466 هکتار در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
منطقه 94 هزار هکتاری حفاظت شده دنا دارای 324 گونه مهره دار، 28 گونه پرنده شکاری، پلنگ ایرانی و خرس قهوه‌ای است.
گونه غالب منطقه حفاظت شده دنا کل و بز و همچنین پرندگان حمایت شده است و پرندگان کمیابی نظیر کبک دری و هما را در خود جای داده است.
در کهگیلویه و بویراحمد از 240 پستانداران، بیش از 200 گونه پرندگان، 39 گونه خزندگان، 9 گونه ماهیان و سه گونه دوزیستان در این استان زندگی می‌کنند.
پوشش متنوع گیاهی از جمله ویژگی‌های طبیعت کهگیلویه بویراحمد است و افزون بر 2 هزار گونه گیاهی را در خود جای داده است.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.