فرید محبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دوره ‌ها شامل پایدارسازی توسعه طرح ‌های اشتغالزایی، آموزش کارآفرینی، حرفه ‌آموزی، کاریابی و مهارت شغلی بوده است.
وی افزود: اعتبار هزینه شده برای ارائه این دوره های فنی و حرفه ای به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد 2 میلیارد و 220 میلیون ریال بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: داشتن مهارت زمینه ‌ساز اشتغال پایدار بوده و مددجویان زیر پوشش کمیته امداد این استان نیز با شرکت در دوره‌ های فنی و حرفه‌ ای می ‌توانند با دریافت تسهیلات اشتغالزایی برای خود شغل ایجاد کرده و در مسیر خودکفایی گام بردارند.
محبی عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد برگزاری دوره‌ های فنی و حرفه ‌ای را با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان زیر پوشش با جدیت در دستور کار قرار داده است.
وی ابراز داشت: اشتغالزایی برای مددجویان زیر پوشش به‌ منظور توانمندسازی اقتصادی آنان جزو مهمترین اولویت ‌های کاری کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد است.
29 هزار و 719 خانوار با جمعیتی افزون بر 70 هزار نفر مستمری بگیر کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند و به سه هزار و 600 خانوار با جمعیت 12 هزار و 600 نیز خدمات تک یا چند موردی در طول سال ارائه می‌شود.
75 درصد افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد روستایی، 23 درصد شهری و 2 درصد نیز عشایر است.
شهرستان لنده با 21 درصد و شهرستان گچساران نیز با سه درصد به ترتیب بیشترین و کمترین افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کهگیلویه و بویراحمد را به خود اختصاص داده‌اند.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: علیزاده
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.