به گزارش ایرنا، محمود باقری جمعه شب در آیین اختتامیه جشنواره غذای ایرانی، فرهنگی ایرانی در گچساران با اشاره به وجود بیش از 2 هزار جاذبه طبیعی و تاریخی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: صنعت گردشگری به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های اصلی استان برای توسعه پایدار و ایجاد فرصت‌های شغلی نیازمند معرفی به ایران‌گردان و جهانگردان است که این جشنواره‌ها فرصتی برای تحقق معرفی جاذبه‌هاست.
وی تصریح کرد: برپایی جشنواره‌ها ضمن اینکه فرصت احیاء خرده فرهنگ‌های کهن هر منطقه چون غذاهای محلی، آواها و نواها و سنت‌ها را فراهم می‌کند، منجر به شادی و نشاط اجتماعی نیز می‌شود.
وی بیان کرد: استقبال گسترده مردم گچساران از آیین اختتامیه جشنواره غذای ایرانی فرهنگ ایرانی منطقه هفت کشور وظیفه مسئولان برای برگزاری چنین برنامه‌هایی را سنگین‌تر کرده است.
باقری ابراز کرد: برای ترویج غذای ایرانی در خانه و رستوران‌ها باید کارهای زیادی انجام شود و یکی از این اقدامات برند سازی غذاهای ایرانی است.
وی بیان کرد: هر ساله گردشگران زیادی در دنیا با هدف تجربه طعم‌های جدید راهی سفر می‌شوند که این امر نشان دهنده نیاز به ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در سیاه چادرها و طبیعت بکر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه میلیون گردشگر در سال جاری از جاذبه‌های این استان دیدن کردند که با افزایش زیرساخت‌ها می‌توان ضمن افزایش زمینه حضور ایران‌گردان و جهانگردان از این ظرفیت در افزایش درآمد مردم بهره بیشتری برد.
وی ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی، برپایی جشنواره‌ها را در زمان پیک حضور گردشگران، تقویت زیرساخت‌های پذیرش گردشگر مانند اردوگاه‌های رفاهی و تفریحی از برنامه‌ها میراث فرهنگی برای رونق صنعت گردشگری در این استان است.
حرم بی‌بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، آبشار یاسوج، چشمه بلقیس چرام، گردنه شلال دان، رود رونه، آبشار کمردوغ، برم الوان، بافت تاریخی دهدشت و سد کوثر از مهمترین جاذبه‌های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد است.
این استان با داشتن 250 تفرجگاه طبیعی، 300 بقعه متبرکه، 750 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای گردشگران داخلی و خارجی است.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از 15 هزار کیلومتر مترمربع وسعت و جمعیتی افزون بر 713 هزار نفر بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
در آیین اختتامیه این جشنواره گروه‌های موسیقی محلی استان‌ها محیطی پرنشاط را برای بازدیدکنندگان ایجاد کردند.
جشنواره منطقه‌ای 'سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' با حضور نمایندگان چهار استان کشور روزهای ششم تا هشتم دی در محل برگزاری نمایشگاه‌های شهر دوگنبدان برگزار شد.
در این جشنواره 40 غرفه غذا، نمایش و مسابقه آشپزی در فضای باز و مسقف در نظر گرفته شده که از این تعداد غرفه‌ها 15 مورد مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد است.
نخستین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس از 25 تا 27 آذر 95 در شیراز برگزار شد.
این جشنواره سراسری در هشت منطقه کشور برگزار می‌شود.
شهرستان 124 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
خبرنگار: فرزانه شریفی** انتشاردهنده: موسوی
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.