به گزارش ایرنا، دکتر محسن مرادی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: البته این به معنای نفی خدمات و اقدام های ارزنده دولت به ویژه ظرف سه سال گذشته و با اجرای طرح تحول سلامت نیست.
وی تصریح کرد که بیش از 45 درصد معادل حدود 300 هزار نفر از جمعیت 713 هزار نفری استان در شهرستان بویراحمد است که باید شرایط، امکانات و زیرساخت ها از جمله در حوزه بهداشت و درمان با این میزان رشد جمعیت باشد.
مرادی یکی از زیرساخت های اساسی و مورد نیاز در بخش سلامت و در شهرستان بویراحمد را توسعه اینترنت به ویژه در حاشیه شهر و روستاها دانست و گفت: هم اینک کمتر از 40درصد این زیرساخت در شهرستان فراهم است.
وی بیان کرد: یکی از پیش نیازهای مهم در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت با توجه به ارایه خدمات الکترونیک سلامت و سامانه سیب وجود اینترنت پرسرعت است که هم اینک حتی برخی مراکز حاشیه شهر یاسوج با این معضل مواجه هستند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد گفت: هم اینک پنج طرح بهداشتی در سطح شهرستان آماده بهره برداری است که 2 مورد از آنها شامل خانه های بهداشت دلی رچ و جو بریز با مشارکت بسیج سازندگی و سه مورد نیز از محل اعتبارات داخلی دانشگاه علوم پزشکی است.
مرادی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی 10 طرح بهداشتی در شهرستان بویراحمد در اوایل سال جاری نیز گفت: سه مورد از آنها با پیشرفت 100درصدی آماده بهره برداری و مابقی نیز بین 40 تا 80 درصد در حال اجرا هستند.
وی ادامه داد: این تعداد طرح در مجموع، افزون بر هفت هزار متر مربع مساحت دارند و برای ساخت آنها بیش از 57 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته و یا هزینه شده است.
شهرستان بویراحمد با نزدیک به 300هزار نفر جمعیت بیشترین جمعیت کهگیلویه و بویراحمد را در خود جای داده است.
این شهرستان با سیل مهاجرت از دیگرمناطق استان روبه رو است که همین موضوع نگاه ویژه دولت بویژه در بخش زیرساخت های بهداشتی را می طلبد.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار : علیزاده
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.