ارتفاعات خامی و خائیز بخشهایی از شهرستان باشت را فراگرفته که متاسفانه عرصههای جنگلی این منطقه حال و هوای خوشی ندارد و درختان جنگلی باشت یکی پس از دیگری با تبر قاچاقچیان چوب بر زمین می افتد.
به گزارش ایلنا، شهرستان باشت از شهرستانهای گرمسیری استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود که با یاسوج مرکز این استان حدود 120 کسلومتر فاصله دارد. این شهرستان از دو بخش مرکزی و بوستان تشکیل شده و مرکز آن شهر باشت است.
باشت از شهرهای تاریخی و باستانی ایران است که پیشینه آن به دوره هخامنشی میرسد. قلعه تاریخی بانو گشنسب از شاهزادگان یکی از پادشاهان هخامنش که وصف آن در شاهنامه آمده است روی کوهی کم ارتفاع به نام دوگوشی مشرف بر این شهر واقع است. در سفرنامه ناصرخسرو از این شهر به اسم بست یا بشت یاد شده است.
البته در مورد اینکه ساکنان اولیه باشت چه کسانی بودند تردیدهایی وجود دارد. در دوره اخیر باشت دارای اولین مرکز اداری در آن ناحیه بوده است.
قبل از تشکیل استان کهگیلویه و بویر احمد باشت دارای مرکزیت اداری و انتظامی بوده است. بخشداری باشت در سال ۱۳۰۴ یعنی قبل از تشکیل شهرستانهای استان: یاسوج مرکز استان، گچساران و دهدشت تشکیل شده است.
این شهر برخلاف دیگر مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد از آب و هوای معتدل و کشاورزی و باغداری و دامداری برخوردار است.
در سالهای اخیر شهرستان باشت توسعه دوچندانی بخود دیده که تلاشهای "غلامرضا تاج گردون" نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجالس نهم و دهم شورای اسلامی برکسی پوشیده نیست.
ارتفاعات خامی و خائیز بخشهایی از شهرستان باشت را فراگرفته که متاسفانه عرصههای جنگلی آن این روزها حال و هوای خوشی ندارد.
تصاویر ارسالی به ایلنا از یاسوج گواه این موضوع است که متاسفانه درختان جنگلی باشت یکی پس از دیگری با تبر قاچاقچیان چوب برزمین می افتند.