نامگذاری بزرگترین بیمارستان در حال ساخت استان کهگیلویه و بویراحمد که تا چندماه آینده به بهره برداری خواهد رسید به چالشی جدید در شهر یاسوج تبدیل شده است.

به گزارش ایلنا از یاسوج، نامگذاری معابر خیابان‌ها و اماکن در استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه شهر یاسوج به دلایل برخی تعصبات قومی قبیله ای و محلی همواره یکی از چالش های اساسی شورای شهر و شهرداری این شهر بوده است.

در سال‌های گذشته نامگذاری برخی اماکن و حتی پروژه‌های عمرانی توسط کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج با واکنش‌هایی از سوی برخی افراد در این مکان‌ها روبرو شد.

از مهمترین مکان‌های مورد بحث در این شهر می‌توان به تنها زیرگذر شهر یاسوج و ورزشگاه 15 هزار نفری این شهر اشاره کرد که بر سرنامگذاری این دو مکان، جنجال های فراوانی از سوی برخی افراد ایجاد شد.

بیمارستان شهید جلیل یاسوج که بزرگترین بیمارستان در حال ساخت استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود و عملیات اجرایی آن از سال 1386 با ظرفیت 283 تختخوابی شروع شده و بنابه گفته مسئولان استان تا چندماه آینده به بهره برداری خواهد رسید، جدیدترین مکان حاشیه ساز در شهر یاسوج محسوب می شود.

طی چند روز گذشته ملاحظه شده است تمامی تابلوهای منتهی به بیمارستان شهید جلیل در میدان عدل و بلوار شهید قرنی  توسط برخی افراد توسط رنگ مخدوش شده است .

گزارش های رسیده به ایلنا حاکی از آن است که اهالی و ساکنین قدیمی این منطقه معتقدند چون زمین ساخت بیمارستان بزرگ یاسوج توسط آنها تامین شده است نام این بیمارستان باید به نام شهدای منطقه نامگذاری شود.

در همین راستا، شورای فرهنگی شورای شهر یاسوج عنوان کرده چون شهید جلیل تنها پزشک شهید استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود بزرگترین بیمارستان این استان به نام این شهید بزرگوار نامگذاری شده است .

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای چهارم شهر یاسوج در همین زمینه به ایلنا گفت: نام مصوب شده بیمارستان جدیدالتاسیس این شهر در شوراهای سوم و چهارم اسلامی ، شهید دکتر جلیل است.

زهرا زمانی گفت: براساس مصوبات شوراهای سوم و چهارم یاسوج، نام بیمارستان شهید جلیل به ثبت رسیده و اکنون اسناد آن هم موجود است.

وی با انتقاد از رنگ‌پاشی بر روی تابلوهای مزین به نام شهید جلیل در برخی از خیابان‌ها و معابر شهری یاسوج، اظهار داشت: تمامی اعضای شوراهای سوم و چهارم یاسوج نام شهیدجلیل را برای بیمارستان ۲۸۳ تختخوابی این شهر انتخاب و امضا زده اند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این شورا از حیث نامگذاری مسئولیتی ندارد اما می تواند نقش میانجی گری را داشته باشد.

رضا دهبانی تاکید کرد: نامگذاری معابر و چنین اماکنی ربطی به شورای فرهنگ عمومی ندارد و اگر قبلا کاری صورت گرفته نادرست بوده است.

وی افزود: در آخرین جلسه مقرر شد که شورای فرهنگ‌عمومی دخالتی در زمینه تمامی نامگذاری‌ها نداشته و از تصمیم شورای نامگذاری استان که زیر نظر معاونت عمرانی است، تبعیت کند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: نامگذاری معابر و اماکن شهری در حوزه و اختیارات این معاونت نیست.

پژمان نیک‌اقبال افزود:‌ نامگذاری خیابان‌ها ، معابر و اماکن و امثاله از وظایف حوزه معاونت سیاسی استانداری است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم نامگذاری خیابان ها ، اماکن ، معابر و امثالهم را از وظایف شورای شهر عنوان کرد.

فتاح محمدی گفت: براساس اسنادی که ما دیده ایم شوراهای سوم و چهارم شهر یاسوج نام بیمارستان جدید یاسوج را شهیدجلیل گذاشته اند.

وی تاکیدکرد: حوزه معاونت سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نقشی در نامگذاری بیمارستان جدید تاسیس یاسوج ندارد و نامگذاری شهیدجلیل مربوط به سال ها گذشته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.