به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، سید یدالله حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: : ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت نزدیک به ۸۰۰ هزار نفری این استان تحت پوشش بیمه سلامت بوده و از خدمات آن بهره‎مند هستند.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ابتدای سال ۹۲ بیش از ۴۵۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت بوده که این تعداد هم اکنون به بیش از ۵۲۰ هزار نفر رسیده است.

حسینی با تاکید بر اینکه با اجرای طرح بیمه همگانی سلامت در دولت یازدهم، هیچ فردی در استان فاقد پوشش بیمه درمانی نیست عنوان کرد: بیش از یک هزار نفر بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد بوده و از خدمات ارائه شده بهره‌مند می‌شوند.

وی ابراز کرد: تا قبل از سال ۹۲ ، مراکز روستایی استان فاقد پزشک و ماما بوده و در هیچ کدام از این مراکز خدمات رادیولوژی و آزمایشگاهی ارائه نمی‌شد که با شکل گیری نظام ارجاع خدمات پزشکی و افزایش سرانه درمان، ماندگاری پزشکان در مناطق روستایی بیشتر و امکانات رادیولوژی و آزمایشگاه نیز فراهم شد.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هم اکنون تمام مراکز روستایی دارای پزشک، ماما، رادیولوژی و آزمایشگاه است، افزود: کاهش بار هزینه‌های درمانی خانواده‌ها، ساماندهی منطقی عملکرد پزشکان در ایفای نقش پزشک خانواده، رضایتمندی پزشک و خانواده‌ها ، ارتقای کیفیت خدمات و مراقبت‌های پزشکی از جمله مزایای نظام ارجاع و پزشک خانواده به عنوان نمادی از تحقق عدالت اجتماعی است.

حسینی تصریح کرد: هزینه بیماران خاص ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان و غیر اخاص نیز ۲۶ هزار تومان بوده و در سال میانیگن پرونده بستری در این استان یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان است.

وی افزود: در گذشته دولت بابت یک روستایی ۲۱ هزار تومان پرداخت می‌کرد که این میزان با اجرای طرح تحول سلامت به ۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و در مجموع ماهیانه بابت بیمه روستائیان ۳۵ میلیارد پرداخت می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: همچنین ماهیانه بابت سطح ۲ و ۳ یعنی بیمارستان‌ها ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به موسسات درمانی پرداخت می‌شود.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 718349
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.