به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در منطقه چم گنجشکی واقع در مجاور بیمارستان امام سجاد(ع) در 5 کیلومتری یاسوج بیل میکانیکی بیرحمانه به جان درختان ایستاده و سبز افتاد و تا زمانی که قامتشان را خم نکرد دست از کار نکشید.
درختان ایستاده در محوطه پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واقع در چم گنجشکی و در کنار رودخانه زیبا و خروشان بشار در حالی با حضور کارکنان آبفای شهری با بیل میکانیکی سر بریده شدند که حتی در صورت تصرف ربطی به آب و فاضلاب شهری ندارد.
مدیر آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد به تسنیم میگوید: درختان قطع شده در چم گنجشکی حریم و بستر رودخانه بشار بوده که توسط دانشگاه علوم پزشکی تصرف شده و هم اکنون با حکم دادستان و با حضور نماینده وی رفع تصرف شد.
علی لدنینژاد متولی حفظ حریم رودخانهها را آب منطقهای میداند و پاسخ این سوال که دلیل حضور کارکنان آبفای شهری در روز قلع و قمع درختان و درگیری با خبرنگاران با هدف ممانعت از تصویربرداری چه بوده را بی پاسخ میگذارد.
درگیری خبرنگاران و کارکنان آبفای شهری منجر به حضور ماموران کلانتری 11 در محل پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی واقع در چم گنجشکی شد که این خود جای سوال دارد که آیا حضور کارکنان آبفای شهری در چم گنجشکی غیرقانونی بوده و یا خبرنگاران به حریم آبفای شهری ورود کردهاند؟
مدیرعامل آبفای شهری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اجرای حکم قضایی با حضور نماینده دادستان در چم گنجشکی اجرا شد افزود: در این مکان آب و فاضلاب نسبت به ایجاد تاسیسات آب شرب یاسوج اقدام میکند.
قلع و قمع 3500 هزار درخت
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به تسنیم گفت: زمین چم گنجشکی در سال 81 در یک سند رسمی در دفترخانه توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شد ولی دیروز قفل در دانشگاه را شکستند تا به نوعی به علم و دانش بیحرمتی شود.
جهانشیر هدایتنیا با تاکید بر اینکه زمین چم گنجشکی یاسوج معارضان حقیقی فراوانی داشت، افزود: 7 سال پیش به درخواست نماینده عالی وقت دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد این زمین را محصور و تاسیسات مختلفی از جمله زمین ورزشی برای دانشجویان احداث کردیم.
وی بیان کرد: برای تعیین تکلیف این زمین نشستهای مختلفی در استانداری در سالهای اخیر از جمله هفته گذشته برگزار شد که در آخرین نشست آبفای شهری خواستار در اختیار قراردادن 1.7 هکتار از این زمین برای احداث تصفیه خانه شدند.
هدایتنیا ادامه داد: با حضور برخی مسئولان استانی از جمله معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرعامل آبفای شهری و غیره زمین مورد نیاز آب و فاضلاب در چم گنجشکی مشخص شد و مقرر بود استانداری به همین میزان در مکان دیگری زمین در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد.
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: روز گذشته در عین ناباوری در تماسهای تلفنی انجام شده مطلع شدیم عدهای با شکستن قفل در پردیس آموزشی وارد محوطه شده و نسبت به قلع و قمع 3500 درخت صنوبر، زیتون، بید، افرا و توت اقدام کردند.
هدایتنیا ابراز کرد: در دستور دادستان به نماینده خود آمده بود ضمن هماهنگی با نماینده حقوقی دانشگاه علوم پزشکی سعی شود موضوع از طریق مذاکره حل شود و در غیر این صورت به عنوان ناظر حضور داشته باشید.
وی اظهار داشت: هیچ گونه هماهنگی در این زمینه با نماینده حقوقی دانشگاه علوم پزشکی انجام نشد در حالی در گذشته با حضور مسئولان متولی نشستهای برگزار و به توافقاتی رسیدیم.
با وجود پیگیریهای مکرر موفق به انجام مصاحبه با دادستان مرکز استان و مسئولان آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد نشدیم.
جالبترین نکته این است در دولت یازدهم هر روز شاهد دعوای دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با یکدیگر هستیم و اینکه کسی برای حل مشکلات بین ادارات وجود ندارد جای سوال است.
انتظار میرود اجرای قلع و قمع درختان با حساسیت بیشتری پیگیری شود و در صورت امکان نابودی درختان به حداقل ممکن برسد.
گزارش از سجاد نوبهار
انتهای پیام/