ولی بهره مند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای تمامی مناطق بارش باران، کاهش دمای روزانه، وزش باد قابل ملاحظه تا شدید موقتی، گاهی رعد و برق و در مناطق مستعد احتمال رخداد تگرگ و صاعقه پیش بینی می شود.
وی افزد: از اواخر امشب تا صبح روز چهارشنبه بارش ها از میزان قابل توجهی برخوردار خواهد بود که برای مناطق مختلف استان سیلابی شدن مسیل ها، رواناب سطحی و نیز در برخی نقاط را در بر خواهد داشت.
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این سامانه از بعدازظهر روز چهارشنبه از جو استان خارج خواهد شد و با عبور سیستم کاهش دمای شبانه رو خواهیم داشت.
بهره مند بیان کرد: بر اساس پیش بینی این اداره کل تا اوایل هفته آینده جو استان نسبتاً پایدار خواهد بود.
بهره مند توصیه کرد که برای کاهش خسارات احتمالی، تمهیدات لازم از سوی مردم، سازمانهای امدادی و مدیریت بحران به کار گرفته شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اختلال در تردد جاده ای به دلیل لغزندگی و کاهش دید افقی و بارش برف در ارتفاعات و برخی مناطق سردسیری محتمل است که توصیه می شود افراد از تردد غیر ضروری به ویژه در محور های ارتباطی بپرهیزند.
وی تاکید کرد: احتمال آسیب رسانی به تاسیسات مخابراتی و الکتریکی استان ا توجه به رخداد وزش باد و صاعقه وجود دارد.
بهره مند گفت: حفاظت از محصولات کشاورزی با توجه به بارش های رگباری و تگرگ مورد توجه کشاورزان استان قرار گیرد.
میزان بارش های سال زراعی ۹۹-۹۸ کهگیلویه و بویراحمد ۳۰۷.۶ میلیمتر بوده است.
تفاوت سال زراعی جاری از مدت مشابه سال گذشته ۲۶۵ - میلیمتر بوده است.
میانگین بلند مدت بارش کهگیلویه و بویراحمد تا امروز ۳۶۳.۳ میلیمتر است.
درصد تفاوت بارش سال زراعی جاری نسبت به کل بارش بلند مدت استان ۴۲ - است.
دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران کهگیلویه و بویراحمد را در سال زراعی ۹۷و ۹۸ از نظر میانگین بارندگی استان ها در رتبه دوم پربارش ترین ها اعلام کرده است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.