بهمن آزادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این طرح مجوز احداث دریافت کرده است و عملیات اجرایی آن دهه فجر امسال آغاز می شود.
وی بیان کرد: در قالب این طرح ۱۵۰ هکتار از زمین های دیم این منطقه عشایری در گچساران آبی خواهد شد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت های کشاورزی برای افزایش درآمد اهالی عشایر ابراز داشت: طرح تامین آب پایدار مناطق عشایر شرق گچساران از دیگر برنامه ها برای تحقق این امر است که مراحل مقدماتی اجرای این طرح شروع شده است.
وی افزود: این طرح نیز با ۱۰۰میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات امور عشایر و بودجه ملی اجرا می شود.
آزادی عنوان کرد: با بهره برداری از فاز نخست پروژه آبرسانی به هشت منطقه عشایر نشین گچساران از جمله قلک کوچک و بزرگ، گچ تراب علی و امامزاده جعفر ۳۹۲ خانوار خانوار از آب آشامیدنی سالم بهره مند خواهند شد.
وی اظهار داشت:انجام ۵۰کیلومتر خط انتقال آب، یک حلقه چاه و سه مخزن آب از بخش های مختلف این طرح است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این مناطق هم اکنون با تانکر آبرسانی می شود تاکید کرد: در حال حاضر ذخیره آب مناطق عشایری شرق گچساران با۶۰مخزن ۲۴متر مکعبی انجام می شود.
دریلا، آبگندی و کلاغ نشین از جمله مناطق عشایری گچساران است.
مناطق قشلاقی شهرستان گچساران و باشت سالانه محل استقرار و سکونت حدود ۲ هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است.
این قشر مولد سالانه ۲هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز،۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآوردههای لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید میکنند.
عشایر گچساران شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترکهای قشقایی و دره شوری هستند.
مناطق ییلاقی عشایر گچساران سمیرم، سپیدان و مناطق سردسیری شهرستان بویراحمد است.