سید اسدالله هاشمی روز دوشنبه در حاشیه این کارگاه یک روزه اظهار داشت: این کارگاه با حضور ۶۵ نفر از معلمان مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد که کتاب انسان و محیط زیست را آموزش می دهند، در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
وی افزود: تدریس کتاب انسان و محیط زیست برای نخسین بار از ابتدای مهر امسال برای دانش آموزان پایه یازدهم این استان اجرایی شده که به منظور آشنایی معلمان ویژه این کتاب با مسائل و معضلات روز محیط زیستی این دوره آموزشی در دستور کار قرار گرفت.
هاشمی بیان کرد: کتاب انسان و محیط زیست در برنامه درسی تمامی رشتهها اعم از فنی و حرفهای، کار و دانش و شاخههای نظری گنجانده شده است.
وی تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی معلمان با عوامل آلاینده هوا، روش های شناسایی عناصر آلاینده و خطرات آن برای گروه های حساس بویژه دانش آموزان و مسائل روز محیط زیست آشنا شدند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: در این دوره همچنین ارزش ها و اهمیت تنوع زیستی و عناصر تشکیل دهنده تنوع زیستی و مهمترین زیستگاه های استان و مناطق چهارگانه به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
هاشمی اظهار امیدواری کرد که با این آموزش ها دغدغه های محیط زیست به دانش آموزان بعنوان آینده سازان کشور منتقل شود و فرهنگ سازی مطلوبی در حوزه محیط زیست بوجود آید.
مناطق حفاظت شده استان ثروتی عظیم و نعمتی خدادادی هستند که باید همه مردم و مسئولان در حفاظت و صیانت از آن تلاش کنند.
هفت منطقه حفاظت شده دنا با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامین با وسعت ۲۵ هزار ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با دو هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در استان وجود دارد.
در راس آن ها پارک ملی دنا و منطقه حفاظت شده دناست که با وسعتی معادل ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار دارای ۱۵۵ گونه جانوری پرنده، ۲۴ گونه جانوری پستاندار، ۲۰ گونه آبزی و ۳۹ خزنده است.
منطقه حفاظت شده دنا یکی از غنی ترین مناطق زیستی از لحاظ تنوع گیاهی و جانوری در ایران و دنیاست که در سال ۲۰۱۰ میلادی از سوی سازمان یونسکو به عنوان اولین ذخیره گاه بعد از انقلاب، دهمین ذخیرگاه بیوسفری ایران و پانصد و پنجاهمین ذخیرهگاه دنیا به ثبت رسید.