رمضان بیدار مغز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:این میزان اعتبار به کشاورزان حوزه های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد مانند گلخانه ها، زراعت، باغداری، شیلات و سایر شاخه های کشاورزی خسارت دیده از سیل که در سامانه ثبت شده پرداخت خواهد شد.
وی بیان کرد: ۱۶۰ میلیارد ریال نیز تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای پرداخت به کشاورزان خسارت دیده از سیل فروردین سال جاری استان پیش بینی شده که ۹۰درصد از متقاضیان برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: روند پرداخت تسهیلات بانکی حوزه کشاورزی مطلوب نیست و نیاز است که بانک ها در این زمینه همکاری بیشتری با کشاورزان سیل زده داشته باشند.
وی ابراز داشت:تاکنون بیش از پنج هزار بهره برداران سیل زده حوزه کشاورزی استان در سامانه ثبت نام کرده اند که کارشناسان میزان خسارت وارد شده به این کشاورزان را ۲۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.
وی عنوان کرد: بررسی های کارشناسی برای برآورد میزان خسارت ها از سوی کارشناسان در شهرستان ها انجام شده و در مرکز استان نیز در مراحل پایانی است.
کهگیلویه و بویراحمد پس از یک دهه خشکسالی در سال زراعی گذشته شاهد بارندگی های مطلوبی بود.
به گفته مسئولان آب منطقه ای استان میزان بارش باران در مناطق مختلف بین ۴۰۰ تا ۲ هزار میلیمتر گزارش شده بود.
دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران کهگیلویه و بویراحمد را در سال زراعی ۹۷ و ۹۸ از نظر میانگین بارندگی استانها در رتبه دوم پربارش ترین ها اعلام کرد.
کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۳ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
سالیانه ۹۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.
این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.