به گزارش ایرنا، علیرضا اتابک روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری با اشاره به مواد قانوی برای خلع ید پیمانکاران کم کار اظهارداشت: با خلع ید پیمانکاران کم کار عملیات اجراییطرح‌های عمرانی در شهرستان شتاب گرفته است.

وی بیان کرد: طرح های عمرانی تاثیرگذاری توسط دولت در زمینه های کشاورزی، آبخیزداری، منابع آب، برق و توسعه پایدار روستایی در حال انجام است که با باید از سوی مسئولان اطلاع رسانی شود.

مهمترین طرح های در دست اجرای شهرستان کهگیلویه :

پتروشیمی دهدشت در آبان سال ۱۳۸۵ جواز تاسیس گرفت و در ۲۱ فروردین ۱۳۸۶ با حضور نایب رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و معاون وزیر نفت وقت در امور پتروشیمی و جمعی از مسئولان و مقامات اجرایی کهگیلویه و بویراحمد کلنگ‌زنی شد.
پتروشیمی دهدشت با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن انواع مواد پتروشیمی و اشتغال‌زایی ۲۴۰ نفر در حال اجراست.

طرح آب‌رسانی به شهرهای چرام، دهدشت، سوق، لنده و روستاهای این مسیر در استان کهگیلویه و بویراحمد از سد کوثر گچساران، اردیبهشت ۹۶ با حضور وزیر نیرو، استاندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی کلنگ زنی شد.
علاوه بر تأمین آب شرب این چهار شهر ، آب ۳۵۰ روستا در مسیر این طرح با جمعیتی افزون بر ۸۷ هزارو ۷۰۰ نفر نیز تأمین خواهد شد.
اعتبار این طرح که هم اکنون ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد یک هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال است.
عملیات اجرایی نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی در منطقه پادوک کهگیلویه دردهه فجر سال ۹۶ با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، نماینده مردم شهرستان کهگیلویه در مجلس و مسئولان محلی، آغاز شد.
اعتبار اجرای این پروژه ۳۲۵ میلیون یورو معادل ۱۵ هزار میلیارد ریال است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد مدت اجرای این طرح را سه ساله اعلام کرد.
در سفر رئیس جمهوری به استان در سال ۱۳۹۵ مجوز احداث این نیروگاه اخذ شد.
عملیات اجرایی سیمان سپو دهدشت پس از ۶ سال وقفه در آخرین روزهای سال ۹۵ در آیینی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی آغاز شد.
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارات استان سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای این طرح ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.

اتابک تصریح کرد : با برنامه ریزی‌های انجام شده و شتاب بخشی در اجرای این طرح‌ها ، شهرستان در مسیر توسعه قرار میگیرد.

وی بر تکمیل ورودی ها و توسعه المان شهری شهررای کهگیلویه از سوی شهرداری ها و اداره راه و شهرسازی تاکید کرد.

فرماندار کهگیلویه توسعه امکانات و خدمات رفاهی در روستاها را لازم دانست و گفت: حفظ و ساختار روستا برای جلوگیری از کاهش مهاجرت باید در اولویت مسئولان قرار گیرد.

اتابک عنوان کرد: طی سال‌های گذشته به دلیل کمبود امکانات روند مهاجرت از روستا روبه رشدبوده است.

وی بدون اشاره به آمار مهاجرت روستائیان افزود: رشد جمعیت روستایی شهرستان صفر درصد است.

فرماندار کهگیلویه اضافه کرد: افزایش بسته‌های حمایتی ، ارائه خدماتی بهداشتی و درمانی، افزایش سرانه تسهیلات و ارائه اموزش‌های سبک زندگی مناسب نقش مهمی در کاهش مهاجرت روستایی خواهد داشت.

اتابک با اشاره به درپیش بودن هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس گفت: باید همه نهادها برای خدمات رسانی بهتر در این راستا از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند.

ویههمچنین گفت: نیاز است همه نهادها برنامه‌های هفته دفاع مقدس خود را بصورت مستند به فرمانداری ارائه دهند.

اتابک با اشاره به اغاز سال تحصیلی جدید تاکید کرد: بر اساس مصوبه استانی نباید انشعابات آب، برق و گاز هیچ مدرسه ای قطع شود.

 کهگیلویه با۱۳۱ هزار نفر جمعت و ۵۰۶ آبادی جز سه شهرستان پرجمعیت استان است.

۷۵۳۱/۱۶۶۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.