به گزارش ایرنا، این سخنان رئیس کل دستگاه قضا در کهگیلویه و بویراحمد در آیین تجلیل از راهداران و امدادگران سیل اخیر تا حدودی نیز بر برخی شایعات مبنی بر اختلاف های عمیق این دو مقام اجرایی استان پایان داد.
مزارعی یادآور شد: دلیل انجام این برخوردهای دلسوزانه احمدی به معنای به رخ کشیدن قدرت استاندار نیست، بلکه برای نهادینه کردن نظم در بین مدیران و حس مسئولیت پذیری و دغدغه مندی بیشتر نسبت به انجام وظایف محوله به مدیران در سطح دستگاه‌های مختلف اجرایی است.
وی همچنین پرهیز از تصمیم های احساسی و غیرکارشناسی ،دلسوز بودن ، قناعت و تاکید بر خدمات رسانی بی منت را از دیگر ویژگی های شاخص استاندار کهگیلویه وبویراحمد برشمرد.
مزارعی البته و به صورت تلویحی نیز برخی برخوردهای قضایی و نظارت و بازرسی دستگاه های ناظر بر کارکرد مدیران اجرایی را در راستای انجام بهتر امور دانست و تاکید کرد که این برخوردها به مثابه مچ گیری و یا خرده گیری از مجموعه مدیریت اجرایی استان محسوب نمی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از روزهای آغاز حضورش در این استان بر نهادینه شدن نظم و انضباط سازمانی در دستگاه‌های مختلف و در بین مدیران تاکید ویژه‌ای داشت.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد همچنین مدیریت جهادی و توام با تدبیر استاندار و سایر دستگاه ها و نهادهای امدادی، راهداری و خدمات رسان را در حادثه سیل فروردین امسال در استان قابل تحسین و مهمترین دلیل در کاهش قابل ملاحظه میزان خسارات ناشی از سیل دانست.
مزارعی به تخریب بخشی از جاده شریانی یاسوج- شیراز در بارش های سیل آسا و ریزش کوه اشاره کرد و گفت: اوایل تخریب این محور تصور می شد که حداقل زمان بازگشایی آن حدود دو ماه به طول بینجامد.
وی ادامه داد: اما این محور در کمترین زمان ممکن و با مدیریت جهادی راهداران و با هدایت و تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظرف کمتر از 10 روز بازگشایی شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز کاهش میزان خسارات ناشی از سیل را نتیجه کار تیمی، همدلی و همگرایی تمامی نهادهای امدادی، اعم از دستگاه های مختلف اجرایی و خدماتی ، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی ، هلال احمر و راهداری و البته همراهی و صبوری مردم قدرشناس این استان دانست.
احمدی تاکید کرد: بدون شک برکات و جنبه های مثبت بارش های سیل آسا در فروردین امسال در این استان به دلیل تجربه تلخ بیش از یک دهه کم آبی و خشکسالی بیش از چالش های آن بود.
وی یادآور شد: بروز بسیاری از خسارت های ناشی از سیل در این استان نتیجه دخالت های بی جا در طبیعت و تجاوز به حریم و بستر رودخانه ها و منابع ملی بود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: باید از بارش های سیل آسا و حتی میزان خسارات وارده آن درس گرفت و با نگاه علمی و منطقی راه های کاهش میزان خسارات این حادثه طبیعی را در آینده احصا کرد.
احمدی گفت: بارش های سیل آسا در استان کهگیلویه و بویراحمد سبب خسارات های فراوانی به حوزه زیرساخت ها، امور زیربنایی ، راه ها، منازل مسکونی ، کشاوریی و سایر بخش های عمرانی، و اقتصادی این استان شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که بر اساس برآوردها ، میزان خسارات ناشی از وقوع سیل اخیر در این استان در بخش های مختلف رقمی افزون بر 10 هزار میلیارد ریال است.
وی تاکید کرد: این میزان خسارت در بخش های مختلف زیرساختی، خدمات، شیلات، مسکن، حمل و نقل، جاده های اصلی و مواصلاتی، دام و طیور، کشاورزی و آب گرفتگی منازل برآورد شده است.
در این آیین علاوه بر راهداران برخی مدیران مربوطه و دستگاه های عضور ستاد مدیریت بحران در سیل فروردین امسال نیز تجلیل شدند.
3016/1662//
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.