جمشید محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اردوهای جهادی با هدف خدمت‌رسانی به مناطق محروم و روستاهای کمتر برخوردار برگزار شده اند.
وی افزود: اردو های جهادی با حضور تیم‌های پزشکی، پرستاری، مامایی و دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شده و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان های کهگیلویه وبویر احمد نیز در این اردوها حضور داشتند.
محمدی بیان کرد: اردوهای جهادی در سال جاری در شهرستان های چرام، گچساران، بهمئی، کهگیلویه، بویراحمد، لنده ، دنا و شهرهای زیر مجموعه برگزار شدند.
وی تصریح کرد: اردوهای جهادی نیاز امروز جامعه بوده زیرا که جهادگران با کمترین امکانات بیشترین خدمات را در مناطق محروم و کم‌برخودار به مردم ارائه می دهند.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: بیشتر مردم روستا و عشایر نشین استان از نظر وضعیت مالی، موقعیت مطلوبی ندارند به همین سبب نمی توانند برخی از هزینه های درمان خود را پرداخت کنند اما تلاش جهاد گران عرصه درمان موجب رفع این خلا و همچنین رضایتمندی و نشاط آنها می شود.
وجود بیش از 2 هزار و 700 روستا با حدود 44 درصد از جمعیت 723 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در کنار پراکندگی و فقر تاریخی و عمیق حاکم بر این روستاها حضور و فعالیت گسترده گروه های جهادی در این استان را بیش از پیش ضروری کرده است.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.