به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی روز یکشنبه در آیین تکریم معارفه مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: یکی از رسالت های مهم رسانه ملی بویژه در مراکز استانها تقویت روحیه همدلی ، مشارکت پذیری و احیای آداب ها، رسوم و فرهنگ های بومی و منطقه ای است.
وی هژمونی رسانه ای به عنوان اهداف و راهبردهای اساسی دشمن برای القای ناکارآمدی نظام اسلامی در 40 سالگی انقلاب را یادآور شد و گفت: کمرنگ کردن مفاهیم، ارزش ها و مبانی دینی، اخلاقی و فرهنگی از جمله هدفگذاری های دشمن در این راستاست.
احمدی بر ضرورت برجسته سازی خدمات و دستاوردهای نظام و دولت در رسانه ملی تاکید کرد و گفت: جهت گیری رسانه ای در این برهه زمانی باید به سمت القای امید، آگاهی و نشاط بیشتر اجتماعی باشد.
وی تصریح کرد که رسانه ها به ویژه رسانه ملی در خط مقدم مبارزه علیه جبهه استکباری و رسانه ای دشمن قرار دارد و تاکنون نیز در این امر موفق عمل کرده است.
احمدی با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب در طول 40 سال گذشته تصریح کرد که خدمات ارائه شده به هیچ وجه قابل مقایسه با دوران پیش از انقلاب نیست و تحولات چشمگیری در تمامی حوزه های زیرساختی، اقتصادی و عمرانی انجام شده است.
احمدی گفت: در حالی که تا قبل از انقلاب تعداد کل تخت های بیمارستانی در استان به کمتر از 90 تخت می رسید اکنون این میزان به بیش از یکهزار و 400 تخت رسیده که تا حدودی نزدیک به استاندارهای جهانی شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اینک هشت بیمارستان در استان وجود دارد و در آستانه چهل سالگی انقلاب ۵ بیمارستان دیگر نیز به این ظرفیت بیمارستانی در استان اضافه خواهد شد.
وی ابراز داشت که کهگیلویه و بویراحمد که قبل از انقلاب تنها نام یک استان را یدک می کشید و در بیشتر زمینه ها به فارس و خوزستان وابسته بود اما هم اینک با داشتن 17 شهر ، افزون بر 400 هزار نفر جمعیت شهری دارد.
وی گفت که قبل از انقلاب جمعیت بخش شهرنشین کهگیلویه وبویراحمد به 80 هزار نفر هم نمی رسید.
احمدی ادامه داد که تمامی راه های شوسه، خاکی، فرعی و روستایی کهگیلویه و بویراحمد قبل از انقلاب اسلامی 800 کیلومتر بود و هیچ راه آسفالته ای در این استان وجود نداشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حالی که این استان تا قبل از انقلاب بخش عمده و بیش از 90 درصد راه های آن خاکی و شوسه بود اما اکنون و تا پایان سال 1396 بیش از پنج هزار و 940 کیلومتر راه آسفالته در حوزه های مختلف احداث شده است.
مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: حرکت به سمت پوشش همه جانبه دیجیتال ،حمایت همه جانبه مجموعه دولت و برجسته سازی خدمات و دستاوردهای نظام و انقلاب از مهمترین اولویت های کاری این مرکز در دوره مدیریت جدید است.
امیر رئوف اظهار داشت: توجه به حوزه گردشگری به عنوان رکن اصلی و محور توسعه این استان، افزایش سهم برنامه های امیدآفرین و توجه ویژه به فضای رسانه‌ای به عنوان رسانه مکمل از دیگر برنامه‌های صدا و سیمای مرکز کهکیلویه و بویراحمد در این دوره خواهد بود.
مدیرکل سابق صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد نیز از قدرشاسی مردم غیور و ولایتمدار این استان و سایر مسئولان و مقامات اجرایی ، مدیران و همراهی رسانه ها در مدت حدود 6سال فعالیت خود در این مرکز تمجید کرد.
یوسف افشارنیا که به عنوان مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهار محال و بختیاری نیز معرفی شده است، گفت: هیچگاه در استان کهگیلویه وبویراحمد احساس غربت نکردم.
در این آیین با حضور علی دارابی معاون اموراستان های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ،امیر رئوف به عنوان مدیرکل جدید صداوسیمای مرکز کهگیلویه وبویراحمد معرفی و از خدمات یوسف افشارنیا مدیرکل سابق تجلیل شد.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.