به گزارش ایرنا، سید حمدالله خواهش نیک روز شنبه در نشست کارگروه بهبود کیفیت کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار داشت: این تعداد حدود 70 درصد حجم ابلاغی استان بوده که از تیرماه تاکنون زیر پوشش فعالیت‌های سوادآموزی قرار گرفته‌اند.
وی افزود: از این تعداد یک هزار و 262 نفر در دوره سوادآموزی، یک هزار و 269 نفر در دوره تحکیم و 897 نفر در کلاس‌های دوره انتقال ثبت نام شدند.
خواهش نیک بیان کرد: بیشترین میزان ثبت نام در سه دوره گچساران با 96 درصد، بهمئی با 83 درصد، لنده 81 درصد و دنا و دیشموک 80 درصد نام نویسی شده است.
وی عنوان کرد: نام نویسی از بی سوادان و کم سوادان در دوره انتقال تا 15 آبان و در دوره‌های سوادآموزی و تحکیم سواد تا پایان آذر ماه 97 ادامه دارد.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 73 نفر از فرهنگیان به عنوان مسئولان سوادآموزی کار نظارت بر فعالیت‌های سوادآموزی از ثبت نام تا امتحانات را برعهده دارند که کیفیت کار آن‌ها در اولویت برنامه‌های سوادآموزی است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به عملکرد بسیار مطلوب حوزه سوادآموزی، گفت: فعالیت‌های حوزه سوادآموزی با جدیت و پشتکار عوامل حوزه معاونت به بهبود و ارتقاء انجامید.
اردشیر یاری افزود: ضروری است کار مسئولان سوادآموزی به صورت مستمر ارزیابی شود.
یاری تصریح کرد: موفقیت و ارتقاء فعالیت‌های سوادآموزی در 16 شاخص در سطح ملی سبب شده از مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد و معاون سوادآموزی استان تقدیر شود.
در این نشست مواردی در جهت بهبود فعالیت‌های حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد به تصویب اعضاء رسید.
تعهد امسال این استان در زمینه سوادآموزی در هر سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد، پنج هزار و 635 نفر است.
تعهد سال 1396 کهگیلویه و بویراحمد در زمینه سوادآموزی در هر سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد چهار هزار و 600 نفر بود که به طور کامل تحقق یافت.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 میزان باسوادی گروه سنی 10 تا 49 سال در کهگیلویه و بویراحمد 92.7 درصد است.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.