به گزارش ایرنا، مصطفی آقایی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید مرکز تحقیقات کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت : برای پرکردن این خلاء نظام نوین ترویج کشاورزی در این سازمان تشکیل شده است.
طرح نظام نوین ترویج کشاورزی به صورت پایلوت در 9 استان کشور به اجرا گذاشته شده است.
بر اساس این طرح ، کشور به 10 هزار پهنه تقسیم می شود و هر پهنه یک مروج مسئول خواهد داشت که اطلاعات و داده های موجود را به پهنه مربوطه انتقال می دهد.
وی اشاعه و ترویج تحقیقات کشاورزی برای افزایش میزان بهره وری تولید و سازگار کردن این پژوهش ها متناسب با شرایط محیطی و منطقه ای را از دیگر رویکردها و برنامه های مهم این سازمان دانست.
آقایی با بیان اینکه مشکلی برای تامین اعتبار در زمینه کاربردی کردن طرح های تحقیقاتی در استان ها وجود ندارد، گفت: یافته های تحقیقاتی اثربخش و همراه با تحلیل مناسب شرایط و چالش های فراروی هر منطقه در اولویت جذب اعتبار قرار دارند.
وی شمار اعضای هیات علمی عضو سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کشور را افزون بر 2 هزار و 500 نفر ذکر کرد و گفت: بیش از 300 کارشناس نیز به عنوان مجری طرح‌های تحقیقاتی این افراد را پشتیبانی می کنند.
آقایی یادآور شد: یکی از سیاست ها و راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی در دولت تدبیر و امید توجه و تمرکز بر توسعه و استفاده اثربخش از یافته های علمی و تحقیقاتی در سطح مزرعه تا عرصه های کشاورزی است.
کاووس کشاورز در این آیین به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات، آموزش ، کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد معرفی و از خدمات عباس صلاحی اردکانی نیز تجلیل شد.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.