به گزارش ایرنا، سید ابوالفضل رضوی روز چهارشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی پویا و در راستای درخشان کردن استعدادهای مردم است و سرعت عمل و روان سازی حضور مردم در فعالیت ها را فراهم می کند.
وی یاد آور شد: زمانی رهبر معظم انقلاب اسلامی مردم محوری را از شاخص های اقتصاد مقاومتی عنوان کردند و فرمودند قوای کشور باید در این زمینه برنامه ریزی کنند، این اظهارات نشان می دهد اقتصاد مقاومتی، بلندنظرانه است.
رضوی اظهار داشت: امروز برخی همه سنگ ها را بر سر قوه مجریه می ریزند، باید پاسخ دهند هر یک به عنوان قوا چه راههایی برای اقتصاد مقاومتی باز کرده اند که قوه مجریه عمل نکرده است؟
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی بدون همکاری سه قوه شدنی نیست گفت: باید توجه داشت اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد فعال است.
رضوی ادامه داد: یکی دیگر از شاخص های اقتصاد مقاومتی از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، درون زایی است که نشان می دهد باید راه برای مردم باز شود تا استعدادهایی که توان ایجاد ارزش افزوده را دارند به فعلیت برسند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: دستگاه ها باید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی پتانسیل های فیزیکی مناطق را شناسایی کرده و از آنها در مسیر توسعه و بر مبنای آمایش سرزمین استفاده کنند.
رضوی عنوان کرد: ارتقا تولید ملی و اشتغال پایدار در مناطق مختلف کرمان باید بصورت ویژه مورد توجه گیرد زیرا در سال 95 میزان کارکرد این استان 87 و کارکرد ملی 96 درصد بود ،همچنین در سال گذشته این کارکرد از معدل ملی بیشتر بوده است.
وی همچنین بر توجه ویژه به آموزش در حوزه اقتصاد مقاومتی و احترام به سرمایه گذار تاکید کرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: 61 درصد سرمایه در استان کرمان با تعطیلی 25 درصد و نیمه فعال بودن 36 درصد واحدهای صنعتی معطل مانده که به دلیل صدور بی حساب پروانه ها، سیاست گذاری نادرست بخش های دولتی و یا مدیریت نادرست واحدها بوده است.
رضوی با بیان اینکه نیاز به آموزش در هر سطحی واجب است اضافه کرد: برای فعال کردن واحدهای تولیدی و صنعتی، باید گروهی را تعیین کنیم تا در استان مشاوره و آموزش دهند و دستگاه ها باید برنامه ریزی لازم برای این مهم را در هر بخشی انجام دهند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه روستاها را واحدهای تولیدی با تولیدات متنوع می دانیم گفت: یکی از تولیدات این واحد تولیدی، کشاورزی است و بیشترین کم لطفی نیز از همین ناحیه به روستاها شده است.
رضوی با تاکید بر اینکه الگوی توسعه روستایی در کشور وجود ندارد تصریح کرد: حدود 90 درصد گندم تولیدی کشور در روستاها تولید می شود اما سئوال این است که چه کسی مجوز احداث کارخانه های آرد در شهرها را صادر کرده است؟
وی ادامه داد: بسیاری از انواع میوه ها در روستاها بدست می آید اما مجوز کارخانه های آبمیوه گیری در شهرها صادر می شود؟ چرا اجازه توسعه روستاها را ندادیم، مگر در روستاها ازیاد جمعیت نداشته ایم؟ این سئوالاتی است که باید پاسخ داده شود.
7440/1630/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.