به گزارش ایرنا، محمدجواد فدایی در آئین افتتاح خط تولید آزمایشی سیمان سفید کرمان افزود: افزایش مصرف سرانه سیمان به معنای صنعتی شدن است و سهم 60 درصدی کشور در این زمینه شاید قابل قبول باشد اما با توجه به ظرفیت های موجود در عرصه تولید، باید افزایش یابد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین از سیمان کرمان به عنوان یک برند برای استان و کشور یاد کرد و گفت: این کارخانه می تواند به عنوان قطب اقتصادی در کشور و منطقه باشد.
محمدرضا پورابراهیمی ادامه داد: تعاریف جدید برای مصرف سیمان می تواند مصرف داخلی این محصول را افزایش داده و از این رهگذر زمینه لازم برای اجرای طرح های توسعه را فراهم آورد.
وی ادامه داد: با توجه به زلزله خیز بودن استان کرمان با استفاده از سیمان می توان ساختمان های بتنی را جایگزین ساختمان اسکلت فلزی کرد.
وی از مدیر کنونی سیمان کرمان به عنوان مدیری بسیار لایق و شایسته یاد کرد و اظهار داشت: جنس کار انجام شده برای تبدیل خط یک سیمان کرمان به تولید سیمان سفید از نوع دانش بنیان است.
وی عنوان کرد: با توجه به راه اندازی خط تولید سیمان سفید در کرمان پیش بینی می شود که وضعیت درآمدی این کارخانه در سال جاری افزایش یابد.
وی با تاکید بر اینکه در روند واگذاری ها، هیچ طرح توسعه ای نباید تعطیل شود گفت: در قانون رفع موانع تولید مطرح شده که اگر به دلایل رکود اقتصادی امکان واگذاری وجود نداشته باشد، الزام آن کنار می رود.
پورابراهیمی به تشکیل شورای عالی اقتصادی کشور با حضور سران قوا بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: این شورا کار خود را از هفته گذشته آغاز کرده است و اقدام بسیار خوبی برای حل گره های اقتصادی است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: راه اندازی خط یک تولید سیمان سفید کرمان کار بسیار ارزشمندی است که پشتوانه ای برای افزایش درآمد این کارخانه به شمار می رود و در مجلس شورای اسلامی از این فعالیت ها حمایت می کنیم.
وی در ادامه سخنان خود از اقدامات و خدمات صادقانه استاندار کرمان نیز تقدیر کرد و افزود: امیدواریم ریل اقتصادی استان کرمان متوقف نشده و کارهای مهم در حوزه اقتصادی کرمان استمرار یابد. مدیرعامل شرکت سیمان کرمان نیز راه اندازی خط تولید آزمایشی سیمان سفید این کارخانه را اقدامی دانش بنیان دانست و گفت: این خط با صرف 2 میلیارد تومان هزینه آغاز به تولید سیمان سفید با درصد سفیدی و استحکام بسیار بالا کرده است.
فریدون رحمانی افزود: سیمان کرمان برای دومین بار خط یک کوره را افتتاح می کند و این کارخانه در سال 1346 بنا نهاده و منشا خیر و اثرات زیادی شده است.
وی ادامه داد: با ورود تکنولوژی ها و تغییر سیستم ها این کارخانه جزء کارخانه های قدیمی شد و آرام آرام به سمتی می رفت که چرخه اقتصادی نداشته باشد.
وی اظهار داشت: کارخانه ها با قدمت سیمان کرمان یا تعطیل شده اند و یا در شرف تعطیلی هستند اما سیمان کرمان موفق شد این خط را با محصول جدید راه اندازی کند.
وی بیان کرد: سیمان کرمان، سیمان چاه نفت بسیار ویژه ای را تولید کرده که خبر آن بزودی اعلام می شود.
رحمانی تصریح کرد: با تعمیرات و اصلاحات اساسی، خطوط سه و 2 به نحوی در نظر گرفته شد که خط یک خارج شد اما تولید محصول سیمان خاکستری از دسترس خارج نشد و در نهایت کوره شماره یک به تولید سیمان سفید اختصاص یافت.
وی گفت: غنای دانش فنی در سیمان کرمان موجب کاهش هزینه ها شده و در ادامه کار نیز به سه تا چهار میلیارد تومان نیاز است.
وی ادامه داد: از مجموع تولید 3.5 میلیارد تن تولید سالانه سیمان در دنیا میزان 85 میلیون تن در کشور تولید می شود.
وی افزود: میزان تولید سیمان سفید دردنیا زیر 18 میلیون تن است که در حدود 50 خط تولید انجام می شود و در ایران با به ثمر رسیدن کوره کرمان، 9 کوره سیمان سفید کشور خواهد بود.
خط تولید آزمایشی سیمان سفید کرمان با حضور سرپرست استانداری کرمان، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل گروه توسعه ملی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان افتتاح شد.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.