غلامرضا فرخی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش صنایع دستی استان کرمان ظرفیت های زیادی برای اشتغال دارد و با تایید این طرح ها مجموعا برای 30 نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.
وی تصریح کرد: طرح های مورد تایید به بانک های عامل برای استفاده از تسهیلات معرفی می شود و این تسهیلات به طور صرف به افرادی تعلق می گیرد که در مناطق روستایی و عشایری نسبت به راه اندازی کسب و کار در حوزه صنایع دستی اقدام کنند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تاکید کرد: طرحهای اشتغالزا باید در کارگروه اشتغال استان از نظر توجیه فنی، مالی و اقتصادی مورد بررسی قرار گیرند و سپس نتیجه تایید یا عدم تایید طرح به متقاضی اعلام شود.
وی اظهار داشت: روستاها و مناطق عشایری استان کرمان دارای ویژگیهای خاصی از نظر آب و هوای مناسب، تنوع طبیعت و چشم اندازهای بکر و انواع صنایع دستی، خوراک و غذاهای بومی هستند و بخش دولتی و خصوصی با همکاری مشترک از این ظرفیتها نهایت استفاده را ببرند.
وی با اشاره به معضل بیکاری در برخی روستاهای استان کرمان گفت: طرحهای مذکور جایگزین مناسبی برای سایر منابع درآمد ساکنان مناطق روستایی استان خواهند بود.
استان کرمان با توجه به تنوع اقلیمی و وجود فرهنگ های تولیدات صنایع دستی مختلفی را در آن شاهد هستیم.
قالی، گلیم، پته، صنایع فلزی از مهمترین صنایع دستی استان کرمان به شمار می رود که آوزاه جهانی دارد.
3029/7437
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.