به گزارش ایرنا، فاطمه سادات حسینی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: در سال جاری به جای توجه به کمیت برنامه ها، برنامه های کلیدی و شاخص تعریف شده تا تمام کمیته های بانوان ستاد دهه فجر در سطح استان بر مبنای این شاخص ها حرکت کنند.
وی ادامه داد: اولویت اول در رویکردهای کمیته بانوان ستاد دهه فجر، یادآوری جایگاه حضرت امام (ره)، گرامیداشت یاد ایشان و نیز یادآوری شور و شعور زنان و مردان انقلابی است تا این شور و شعور را با تبیین دستاوردهای انقلاب به جوانان منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه باید از حیث مادی و معنوی به برکات انقلاب در سطح استان و کشور پرداخت، تصریح کرد: تاثیرگذاری بینشی نسبت به شخصیت و دیدگاه های امام راحل رویکرد دیگر کمیته بانوان ستاد دهه فجر استان کرمان است تا این بینش و نیز تعریف جایگاه ولایت و ولایت مداری نیز برای جوانان تبیین شود.
وی معرفی نقش بسیار حساس و کلیدی بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی ایران را از دیگر رویکردهای کمیته بانوان ستاد دهه فجر استان ذکر کرد و افزود: امام راحل به عنوان یک شخصیت جامع الاطراف، معتقدند زنان جلوتر از مردان حرکت کردند و نیز معتقد بودند زنان مظهر عفاف و در نهضت پیشقدم بودند.
حسینی با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) نقش زن در اسلام را احیاء کردند، اظهار کرد: واکاوی مطالب، کلمات، جملات و اندیشه حضرت امام در خصوص جایگاه زن از دیگر رویکردهای کمیته بانوان ستاد دهه فجر است تا بدانیم حضرت امام چگونه توانستند زنان را از نقشی کلیشه ای به نقشی تحول آفرین، فرهیخته و محوری معرفی کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: ایجاد پیوند بین زنان انقلابی دیروز و رسالت بانوان امروز از دیگر رویکردهای کمیته بانوان ستاد دهه فجر است.
وی با تاکید بر اینکه زنان امروز وظیفه سنگین تری را بر عهده دارند، اظهار کرد: در ابتدای انقلاب آسیب های فضای مجازی، آسیب های اجتماعی، تهاجمات فرهنگی و ... را نداشتیم.
وی خاطرنشان کرد: انقلابی بودن به معنای آن است که نگاه فرد اسلامی و انسانی است و از ارزش ها خارج نمی شود.
حسینی شناخت جایگاه حضرت زهرا (س)، پیوند با جایگاه زن و تحکیم بنیان خانواده را از اولویت های برنامه های دهه فجر برشمرد و گفت: برنامه های کمیته بانوان ستاد دهه فجر از 10 بهمن ماه آغاز شده است.
وی به بخشی از برنامه های کمیته بانوان ستاد دهه فجر اشاره و بیان کرد: کنگره شهدای استان در اسفندماه 97 برگزار می شود که کمیته بانوان این کنگره ملی را 11 بهمن ماه با حضور مشاوران، بانوان و جوانان برگزار خواهیم کرد.
حسینی اظهار کرد: اگر زن در خانه و جامعه جایگاه خود را پیدا کند، از بروز آسیب های اجتماعی به میزان چشمگیری کاسته می شود.
وی گفت: 12 بهمن ماه سال جاری آئین غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا و پس از آن پخش برنامه های تلویزیونی را خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: تقدیر از بانوان در فرودگاه در روز 12 بهمن ماه، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه کرمان، نشست تاثیر عفاف و حجاب از نگاه قرآن و تاثیر آن در نهاد خانواده، حضور جوانان، امدادگران زن و زنان فرهیخته برای برپایی ایستگاه سلامت در مصلای امام علی (ع) ، برپایی چادر سلامت، کارگاه آموزشی سیره فاطمی و تاثیر آن در خانواده در مسجد سید الشهدا (ع) و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دولت و تمبر از جمله برنامه های کمیته بانوان ستاد دهه فجر استان کرمان است.
وی خاطرنشان کرد: کارگاه آموزشی ویژه رابطان زن کانون های مساجد استان، برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در مسجد امام حسن مجتبی (ع)، برگزاری نمایشگاه کتاب در کتابخانه های عمومی، افتتاح طرح های خودکفایی ویژه بانوان، عیادت از بیماران، برگزاری جشنواره غذا، رونمایی از سند و شناسنامه شهیدان مبارزه دوران انقلاب، بازدید از خانه سالمندان و برگزاری نشست تخصصی زنان با موضوع نقش محوری بانوان در خانواده از دیگر برنامه های کمیته بانوان ستاد دهه فجر استان کرمان است.
وی گفت: کمیته بانوان ستاد دهه فجر استان کرمان اجرای برنامه هایی از جمله همایش تغذیه در دیابت و سلامت بانوان، برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی، همایش مهارت های زندگی و مثبت نگری، سمینار مدیریت مصرف برق، برگزاری مسابقات قرآنی، مسابقات کتابخوانی، دیدار با زنان انقلابی و برگزاری نمایشگاه با موضوع آگاهی درباره معیارهای ازدواج را در برنامه دارد.
وی گفت: برگزاری همایش فرهنگی و نقش حضرت زهرا (ع) در حمایت از خانواده، بازدید مشاوران بانوان از سازمان انتقال خون، نشست تخصصی سلامت بانوان، تقدیر و تجلیل از زنان فعال در امور فرهنگی و برپایی چادر سلامت از جمله دیگر برنامه های کمیته بانوان دهه فجر است.

*** اقدامات بانوان استان کرمان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان حمایت از زنان سرپرست خانوار را یکی از اولویت های کاری خود برشمرد و گفت: با همکاری بهزیستی، کمیته امداد، صندوق کارآفرینی امید و .... طرح های خودکفایی رااجرایی کرده اند که در دهه فجر از آنها بهره برداری می شود.
وی با تاکید بر اینکه در سال 95 بیشترین مشارکت اقتصادی استان مربوط به حوزه بانوان بوده است، اظهار کرد: امسال اعتبارات اختصاص یافته به حوزه اقتصاد بانوان رشد داشته است اما سرعت واگذاری این تسهیلات مانند سال 95 نبوده است.
وی تصریح کرد: با راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذای در استان، زمینه اشتغال بانوان تسهیل شده است.
حسینی گفت: در استان کرمان مشارکت های کارآفرینی بانوان به ویژه در بخش اقتصاد دانش بنیان رشد بسیار خوبی داشته است.
وی ادامه داد: فراکسیون زنان مجلس اواخر بهمن ماه با حضور تعدادی از زنان فرهیخته کرمانی برگزار می شود که این امر در رفع مشکلات پیش روی زنان کرمانی نقش خواهد داشت.
وی به معرفی تسهیلگر برای هشت منطقه و 23 شهرستان اشاره و بیان کرد: زنان کارآفرین موفق در کنار فرماندار و معین اقتصادی هر منطقه زمینه را برای اشتغال بانوان تسهیل می کنند.
حسینی به راه اندازی سامانه سما بانو برای تولید، معرفی و فروش محصولات تولیدی بانوان اشاره و بیان کرد: ایجاد بازارچه های ویژه فروش محصولات زنان نیز در شهرستان ها راه اندازی شده است.
وی یادآور شد: در حوزه اشتغال خانگی اعتبارات بسیار خوبی برای بانوان استان کرمان پیش بینی شده است .
خبرنگار: سمیه حسن شاهی** انتشار : بهنام احمدی *
7440/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.