به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی و روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان، مهدی تویسرکانی با اشاره به تفاهم‌ نامه ‌ای که بهمن سال 1393 بین استاندار کرمان و ستاد عتبات عالیات کشور منعقد شد افزود: در این تفاهم‌ نامه استان کرمان بافت 30 هزار مترمربع فرش را برای صحن فوق متقبل و این کار از اول مهر سال 1394 آغاز شد.
وی اظهار کرد: در پی این تفاهم، 122 دار قالی در کرمان برپا شد و حدود 280 بانوی هنرمند بافنده، بافت فرش گره ‌دار کرمانی با برند 'فرش راور' را آغاز کردند.
مدیر پروژه تولید فرش ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمان در ادامه به بافت 15 تخته فرش به مساحت 216 متر مربع در سال 1394 اشاره کرد و گفت: در مدت زمان فوق ماهیانه به طور متوسط 2 و نیم تخته فرش تولید شده است.
تویسرکانی فرش بافته شده در کارگاه‌ های استان کرمان در سال 95 را 63 تخته فرش به مساحت 870 متر مربع اعلام کرد و گفت: در هفت ماه نخست سال 96 نیز در 10 کارگاه تولید فرش در کرمان و حومه 37 تخته فرش در قالب 525 مترمربع تولید شده است.
وی با بیان اینکه کارگاه‎ های تولید فرش برای صحن حضرت زهرا (س) در استان کرمان در حال توسعه است افزود: این کارگاه ‌ها در ایجاد اشتغال در استان سهیم بوده و هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این آمار جدا از آمار بافت فرش در کارگاه‌های راور است.
کارگاه‌ های بافت فرش در راور زیر نظر ستاد کشوری عتبات عالیات هستند.
بهمن سال 93 تفاهم‌ نامه ‌ای بین استاندار کرمان و ستاد عتبات عالیات کشور به منظور بافت فرش منعقد شد.
در این تفاهم‌ نامه استان کرمان بافت 30 هزار مترمربع فرش را برای صحن حضرت زهرا (س) در حرم حضرت علی (ع) را متقبل و این کار از اول مهر سال 1394 آغاز شد.
بنابر سفارش ستاد بازسازی عتبات قرار است 20 هزار مترمربع فرش دستباف برای استفاده در اماکن مقدس در کرمان بافته شود.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.