به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی روز شنبه در شورای آموزش و پرورش استان کرمان افزود: آموزش و پرورش ایستگاه اول توسعه کشور است و زمانی به آن توجه نکنیم با مشکلات دیگری روبرو خواهیم شد.
وی بیان کرد: نظام آموزشی ما باید فرهنگ توانایی تحمل دیگران و پیشرفت را آموزش دهد و امیدواریم بتوانیم مدارس توسعه در کشور محور ایجاد کنیم و باید کار پشت میز نشینی را رها کرده و کار آفرینی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: اگر وزارت آموزش و پرورش اختیارات تام آموزشی را به مدیران کل بدهد و بحث بودجه ای حل شود، در استان کرمان مدارسی برای اشتغال ایجاد می کنیم تا کمتر دانش آموزی پشت کنکور بماند و فضای توسعه و شغل را از سطوح پایین تری پدید بیاوریم که البته این برنامه دراز مدت است.
استاندار کرمان با بیان اینکه باید عدالت در کشور اجرا شود افزود: در شرق و جنوب استان کرمان مناطق محرومی وجود دارد و سرانه آموزشی پایین است که باید به این مهم بیشتر توجه کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس با عنوان پروژه مهر از آبان ماه سال قبل برای سال تحصیلی جدید آغاز کردیم تا کمترین مشکل را داشته باشیم.
محمد محسن بیگی افزود: 45 هزار نیروی انسانی در استان کرمان وجود دارد و بحث نیرو همواره دغدغه و معضل آموزش و پرورش بوده است.
وی بیان کرد: سال قبل 243 مدرسه زیر پنج نفر در استان داشتیم و با توجه به اینکه نرخ بیسوادی در استان یکی از مسائلی بوده که همواره مسئولان استان را رنج داده و این مدارس کم جمعیت برای جلوگیری از بازماندگی از تحصیل دانش آموزان فعال بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تصریح کرد: 800 مدرسه غیر استاندارد در استان کرمان وجود دارد که به شدت برای نگهداری دانش آموزان در این مدارس دغدغه داریم و توانسته ایم با کمک خیرین 50 پروژه را به چرخه آموزش و پرورش وارد کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه کیفیت بخشی، خروجی خوبی در استان شاهد بوده ایم و دستگاه هایی که می توانستند به ما در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی کمک کنند اقدامات خوبی انجام دادند و در این راستا کرمان رتبه اول در آموزش پیشگیری از آسیب ها را در کشور کسب کرده است.
محسن بیگی گفت: سال گذشته حدود 900 میلیون تومان اعتبار به دانش آموزان بی بضاعت اختصاص یافت و 27 هزار بسته کمک آموزشی تهیه شده و از امروز در اختیار این دانش آموزان قرار می گیرد و در راستای اجرای عدالت آموزشی سال قبل 26 هزار جلد کتاب کمک آموزشی با کمک بنیاد برکت در اختیار دانش آموزان مناطق محروم قرار گرفت.
وی افزود: در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی با ساماندهی نیروی انسانی و فضای آموزشی حدود 200 میلیارد تومان به خزانه دولت کمک شده و بیش از 6 هزار نیرو ساماندهی و مدیریت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: در حوزه اشتغال نیز 37 درصد دانش آموزان استان امروز وارد مدارس کار و دانش و فنی و حرفه ای شده اند که کمک بزرگی به ایجاد اشتغال در آینده است و باید این عدد افزایش پیدا کند تا دغدغه شغل رفع شود.
وی بیان کرد: به یک هزار و 700 کلاس درس در استان نیاز داریم و با روند رو به رشد ورودی دانش آموزان سالانه به 20 مدرسه احتیاح داریم.
وی افزود: 577 هزار و 235 دانش آموز و 45 هزار و 949 فرهنگی سال تحصیلی جدید را از امروز در استان کرمان آغاز کرده اند و امروز در بیشتر نقاط استان هیچ مشکلی در بازگشایی مدارس نداشته ایم.
شورای آموزش و پرورش استان کرمان با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان در محل خانه معلم کرمان برگزار شد.
خبرنگار: داود رجبی بهجت ** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7437/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.