محمد مشایخی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح از 20 شهریور تا 15 مهرماه سال جاری ادامه دارد و در این طرح 2 اکیپ شهرستان جیرفت و یک اکیپ نیز شهرستان عنبرآباد را پوشش می دهد.
وی خاطرنشان کرد: دراجرای این طرح تمام آرایشگاه های زنانه و انبارها، فروشگاه ها و عرضه کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بایستی در حیطه صلاحیت ها و چارچوب قوانین و مقررات سازمان با تخلفات آن ها برخورد شود.
وی گفت: بازرسان تعزیرات حکومتی با هرگونه لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی، تاریخ مصرف گذشته ، قاچاق، گرانفروشی ، عدم نصب نرخ نامه مصوب درواحد صنفی، لیزر، پاکسازی پوست، بوتاکس ، برداشتن خال وزگیل و سوراخ کردن گوش بدون اغماض برخورد خواهند کرد.
مشایخی افزود: عدم ارائه فاکتور، عدم استفاده از مواد استریل و یک بار مصرف ،عدم استفاده از دستگاه (اتو کلاو) برای استریل کردن وسایل اعم از اشیای فلزی وغیرفلزی شامل قیچی ، دسته تیغ، شانه ، برس و ظروف رنگ ، عدم نصب گواهینامه های مهارتی اخذ شده ازمبادی ذیصلاح درسالن آرایش ازجمله تخلفات آرایشگاه ها است که بازرسان تعزیرات حکومتی برخورد قانونی می کنند.
این واحدهای صنفی به علت رعایت نکردن نکات بهداشتی پلمپ شدند.
شهرستان جیرفت دارای 25 اتحادیه صنفی و بیش از سه هزار واحد صنفی است.
شهرستان جیرفت با 280 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: روح الله صائب*
6003/7450
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.