سجاده علیمرادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد در کنار فعالیت های عبادی، برای جذب بیشتر مردم به مساجد و انجام کارهای فرهنگی در تلاشند.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از مهمترین اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، تصریح کرد: اعضای این کانون ها گزارش عملکرد خود را ماهیانه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان ارائه می دهند.
وی در تشریح فعالیت کانون های فرهنگی و هنری در مساجد روستایی بیان کرد: هر کانون مسجد در روستا به ترتیب متشکل از یک نفر مدیر مسئول، یک نفر رابط فرهنگی و سه نفر عضو است که هر پنج عضو کانون از جوانان بومی و روستایی هستند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قلعه گنج اضافه کرد: برنامه های فرهنگی ، مذهبی و هنری در مناسبت های مختلف در مساجد روستاها برگزار می شود، علاوه بر این مساجد مکان مناسبی برای اجرای طرح های اوقات فراغت دانش آموزان شامل برگزاری مسابقات قرآنی، کتابخوانی، کارگاه های نقاشی و اردوهای زیارتی، آموزشی و تفریحی است.
وی ادامه داد: هیچ یک از اعضا و مدیر مسئولان این کانون ها به صورت ماهیانه هیچگونه حق الزحمه ای از ستاد کانون های مساجد دریافت نمی کنند، اما برای برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی و مذهبی در مساجد روستاها، سرانه سالیانه ای برای هر کانون واریز می گردد که این مبلغ معمولا متغییر است.
وی همچنین از فعالیت هفت انجمن فرهنگی در این شهرستان خبر داد و گفت: انجمن شعر آزاد و شعر آیینی، انجمن قصه و داستان، انجمن موسیقی، انجمن قرآن، انجمن هنرهای تجسمی ، انجمن تئاتر و انجمن عکاسان و خبرنگاران زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد قلعه گنج فعالیت می کنند.
علیمرادی گفت: شاعران خوش قریحه ای در این شهرستان وجود دارند، مهدی میرزائی و زمان صادقی از جمله شاعران و نویسندگانی بومی هستند که تاکنون آثار و دست نوشته های آنان به صورت مکتوب در کشور انتشار یافته است فرهنگ غنی این شهرستان را به مخاطبان فرهنگ و هنر جنوب کرمان معرفی نموده اند.
وی بیان کرد: اگرچه در حال حاضر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قلعه گنج دارای فضای مناسب جهت اجرای برنامه های هنری نیست اما هنرمندان این شهرستان با عشق و علاقه کار می کنند و لازم است از آنان حمایت بیشتری شود.
وی ادامه داد: در تحقق اهداف و برنامه های فرهنگی و هنری تلاش خواهیم کرد و نیاز است در این زمینه از نظرات و دیدگاه های هنرمندان و فعالان فرهنگی در برنامه ریزی های مختلف فرهنگی در شهرستان استفاده شود چرا که این شهرستان از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است.
طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی از سال 1393 به پیشنهاد استاندار کرمان و مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در شهرستان محروم قلعه گنج در دست اجراست .
مساحت شهرستان قلعه گنج 14 هزار و 200 کیلومتر مربع معادل 3.3 درصد از کل مساحت استان کرمان و فاصله این شهرستان تا مرکز استان 420 کیلومتر است.
خبرنگار: ادیب حیدری ** انتشاردهندده: روح الله صائب *
9875/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.