به گزارش ایرنا، شاپور کوهستانی عصر سه شنبه در نشست کمیته سیاست گذاری دومین همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران افزود: این همایش با حضور پژوهشگران و اساتید برتر این حوزه از کشورهای مختلف از جمله، آمریکا، آلمان، هند، انگلیس، ایتالیا، لهستان، کانادا، پاکستان و فرانسه در تاریخ 20 تا 22 آذر ماه سال جاری در دانشگاه جیرفت برگزار می شود.
وی با بیان این مطلب که در جنوب استان کرمان بویژه شهرستان جیرفت محوطه های باستانی فراوانی وجود دارد، تصریح کرد: در راستای اجرای سیاست های دانشگاه جیرفت و نگاه ویژه به توانمندی های منطقه برگزاری این همایش می تواند باعث نگاه عمیق تری به باستان شناسی جنوب شرق ایران شود.
وی با اشاره به آغاز فعالیت های باستان شناسی و کاوش در محوطه های باستانی دشت جیرفت توسط دانشگاه جیرفت خاطر نشان کرد: این کاوش ها با مشارکت دانشگاه توبینگن آلمان از فروردین ماه سال جاری آغاز شده و با مشارکت چند دانشگاه معتبر بین المللی دیگر در یک دوره پنج ساله ادامه خواهد داشت.
رییس دانشگاه جیرفت برگزاری این همایش بین المللی را یکی از راهکارهای مهم برای استفاده از ظرفیت های ملی و بین المللی برای توسعه منطقه در این حوزه دانست و بیان کرد: این همایش فرصت مناسبی است تا روابط کشور را در حوزه باستان شناسی با سایر کشور ها تقویت کنیم و برای پیشبرد اهداف گام برداریم.
وی با بیان این مطلب که مهمترین محور این همایش بین المللی تمدن جیرفت و مباحث تاریخی آن است، گفت: باستان شناسی جنوب شرق ایران و خلیج فارس، معیشت و تجارت در باستان شناسی جنوب شرق ایران، تاریخ و هنر در باستان شناسی جنوب شرق ایران، برهم کنش های منطقه ای و فرامنطقه ای از جمله محورهای اصلی این همایش هستند.
شاپور کوهستانی ادامه داد: در این همایش اساتید برجسته و صاحب نظر داخلی و خارجی به ارایه دستاورد های پژوهشی خود در این زمینه می پردازند.
وی خاطرنشان کرد: آخرین فرصت ارایه مقالات به این همایش 20 مهر سال جاری می باشد و همچنین مقالاتی که داوری و پذیرش می شوند تا 15 آبان ماه وقت دارند مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند.
دانشگاه جیرفت با زیر بنایی حدود 200 هزار متر مربع در زمینی به وسعت 200 هکتار در کیلومترهشت جاده جیرفت- بندرعباس واقع شده است
درحال حاضر بیش از چهار هزار نفر دانشجو در 34 رشته وگرایش در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در 26 گروه آموزشی و در پنج دانشکده ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی مشغول تحصیل می باشند.
شهرستان جیرفت با 308 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار و انتتشاردهنده: روح اله صائب *
6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.