سعید برخوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان خسارت بر اساس بررسی کارشناسان برآورد شده که تمامی موارد به صورت تفکیک شده در زیر بخشهای مختلف احصا و به مسوولان استانی و وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است.
وی ادامه داد: پیگیریهای لازم برای تامین جبران خسارت و تخصیص منابع مالی مورد نیاز صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: کرونا به زیر بخشهای اصناف و واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، از جمله صنایع کشاورزی، دام و طیور، شیلات، زراعت و باغبانی و حفظ نباتات خسارت وارد کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه بخش کشاورزی از مهمترین بخشهای این منطقه است که در زندگی مستقیم و غیرمستقیم مردم این منطقه اثر میگذارد، گفت: شیوع ویروس کرونا بر مشاغل مختلفی اثر منفی گذاشته ولی بیشترین میزان خسارت در این منطقه به بخش کشاورزی وارد شده است.
وی افزود: بخش کشاورزی جنوب کرمان تا چند ماه قبل از رونق خوبی در زمینه تولیدات، حمل و نقل و بازار محصولات برخوردار بود ولی متاسفانه با شیوع ویروس کرونا آثار و تبعات اقتصادی آن در زیر بخشهای مختلف کشاورزی باعث توقف طرحهای تولیدی شد.
برخوری ادامه داد: کاهش شدید قیمت و نخریدن محصولات کشاورزی به دلیل کاهش تقاضا و مصرف، کاهش و ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی و وقفه در اجرای وظایف حاکمیتی (فنی و بهداشتی) دیگر مواردی هستند که بر زیربخشهای اقتصادی کشاورزی جنوب تاثیر گذار بوده است.
جنوب کرمان با هفت شهرستان سالانه بیش از چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار میکند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.