به گزارش ایرنا، سهراب بهاءالدینی روز یکشنبه درچهارمین نشست کمیته اصناف ستاد شهرستانی مقابله با ویروس کرونا در سیرجان با تاکید بر اینکه طرح فاصله گذاری هوشمند ادامه طرح فاصله گذاری اجتماعی است افزود: این طرح در راستای کنترل و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در سیرجان اجرایی شد.
سرپرست فرمانداری سیرجان ضمن تقدیر از همکاری و مشارکت مردم در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی بیان کرد: در این طرح ادارات با حضور دو سوم نیرو از ساعت هفت صبح تا ۱۴ بعداظهر فعالیت و افراد با سن بالا و دارای بیماریهای زمینه ای دورکاری خواهند کرد.
رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان سیرجان نیز گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند، صرفا مشاغل کم خطر همراه با التزام به رعایت دستورالعمل های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز فعالیت دارند.
آقای محمدرضا خواجویی اظهار داشت: مشاغل پرخطر شامل فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای غیر سوپرمارکتی، پاساژ و مجتمعهای تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه های مردانه و زنانه و سالنهای زیبایی، آموزشگاههای رانندگی، رستوران، اغذیه فروشی، طباخی و فست فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاهها، مراکز بازی و تفریحی و گیمنت، باشگاههای ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه خانه، چایخانه و تریا همچنان اجازه فعالیت ندارند.
وی با بیان اینکه فعالیت اصناف کم خطر مستلزم دریافت کد بهداشتی از سایت وزارت بهداشت هستند گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درگاه اینترنتی salamat.gov.ir از بامداد مورخ جمعه ۲۲ فروردین به مدت یک هفته آماده ثبت نام واحدهای صنفی و صنعتی است و بلافاصله پس از ثبتنام، دستورالعملهای اختصاصی برای ثبت نام کننده ارسال خواهد شد.
خواجویی افزود: اصناف باید تعهدنامه رعایت دستورالعمل های بهداشتی را بصورت الکترونیکی در این سامانه تایید کرده و کد بهداشتی را از طریق سامانه مذکور دریافت کنند.
وی تصریح کرد: پروتکل های بهداشتی در سایت مرکز سلامت محیط و کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir بارگذاری شده و اصناف باید این پروتکل ها که مربوط به کسب و کار است را از طریق این سایت، دریافت کرده و نکات و تذکرات مطرح شده در این راهنما را دقیقاً مورد اجرا قرار دهند.