حجت الاسلام حمید بامری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیل زده در منطقه جازموریان با بیان این مطلب که گروههای جهادی، هلال احمر، بسیج طلاب، سپاه و بسیج دانشجویی در حال امدادرسانی در منطقه هستند، بیان داشت: شهر زهکلوت به چهار منطقه میان امدادگران تقسیم شده است و درحال شستشو، ضدعفونی خانهها و امدادرسانی هستند.
امام جمعه زهکلوت با اشاره به اینکه در کنار اتفاق سیل، بحث کرونا ویروس هم باید مدنظر قرار بگیرد لذا باید یکسری ملزومات هم در حین امداد رسانی در نظر گرفته شود، اظهار کرد: در همین راستا هیچ نیروی انسانی نمیتواند از خارج از استان کرمان به این مناطق اعزام شود اما اقلام کمکی آنها پذیرش و پس از دپو و ضدعفونی در جیرفت در منطقه جازموریان توزیع میشود.
وی با بیان این مطلب که واقعاً مسئولان و گروههای جهادی در حال کمک و امدادرسانی هستند اما مردم از سرعت پایین خدمات گله مند هستند، عنوان کرد: تا پنجشنبه هفته گذشته در شهر زهکلوت ۴۰ چادر توسط هلال احمر توزیع شده و توزیع چادر ادامه دارد.
حجت الاسلام بامری با اشاره به اینکه یکی از اساسیترین مشکلات مردم پر شدن چاههای فاضلاب است که مردم در این زمینه گله مند هستند، تصریح کرد: در شهر زهکلوت و شهر رودبار جنوب دستگاه لجن کش وجود ندارد اما با هماهنگیهایی که اتخاذ شده است قرار شد چند دستگاه از کرمان برای تخلیه چاههای فاضلاب وارد منطقه شود.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات مردم وجود گل و لای پس از فروکش کردن آب در منازل مردم است که به صورت واقعاً جدی مردم دچار مشکل شدهاند.
امام جمعه زهکلوت با اشاره به اینکه از نظر نیروی انسانی کمبودی نداریم، ادامه داد: آب شهر زهکلوت وصل شده است اما در برخی محلهها لولهها آسیب جدی دیدهاند و در این زمینه مشکلاتی حادث شده است.
وی با بیان این مطلب که قریب به ۷۰ درصد زمینهای کشاورزی مردم و بیش از دو هزار رأس دام از بین رفته است، اضافه کرد: امیدوارم هرچه زودتر پس از رفع مشکلات اولیه ارزیابیها انجام و جبران خسارت شود.
وی افزود: در بحث جبران خسارتها مسئولان باید اولویت بندی کنند، به عنوان مثال خانوادهای که تمام دارایی وی یک رأس گاو بوده است، تمام سرمایه وی از بین رفته است لذا باید این موارد هم مدنظر گرفته شود.