به گزارش ایرنا پس از انتشار اخبار سیل در جنوب استان کرمان، مردم ایران اسلامی همچون گذشته سیلی از کمک‌های خود را به این منطقه روانه کردند و از طرفی می‌طلبد در شرایط کرونایی، این کمک‌ها مدیریت شود تا شیوع ویروس باری بر دوش مردم سیل‌زده نباشد.

با توجه به اینکه شهرستان رودبار جنوب منطقه‌ای سفید و عاری از کروناست بعضی کارشناسان بهداشتی معتقدند کمک کردن بدون برنامه‌ریزی باعث انتشار ویروس در این منطقه می‌شود از این رو کمک‌های بدون برنامه می‌تواند موجب وارد شدن لطمه‌های جبران ناپذیری به مردم این منطقه شود.

به گفته مسوولان کشوری و منطقه‌ای طی روزهای گذشته خسارت های زیادی بر اثر سیل به بخش‌های مختلف شهرستان رودبار جنوب وارد شده که این موضوع اراده‌ای ملی برای برطرف شدن مشکلات مردم این منطقه می‌طلبد.

 جیرفت پایگاه بسته‌بندی، ضدعفونی و حمل کمک‌های مردمی از سراسر کشور 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: از نخستین ساعات بروز سیلاب در جنوب، سپاه ثارالله با بسیج امکانات به امداد سیل‌زدگان این مناطق شتافت.

سردار حسین معروفی با بیان اینکه در منطقه جازموریان با تدابیر اندیشیده شده، منطقه سیل‌زده به دو قسمت تقسیم شد که یک قسمت به جمعیت هلال احمر و یک بخش دیگر به سپاه واگذار شد، افزود: با مستقر شدن فرماندهی منطقه سیل‌زده، اقدامات و فعالیت‌های سپاه در منطقه مدیریت شد.

 وی با بیان اینکه هم اکنون تجهیزات لجستیکی سپاه در منطقه زهکلوت مشغول تقویت حصارهای حفاظتی شهر هستند، تصریح کرد: با استفاده از توان ماشین‌آلات سنگین، رودخانه‌های حاشیه‌ای شهر زهکلوت از کناره‌ها مقاوم‌سازی می‌شود تا در بارندگی‌های آینده در این مناطق هیچ‌گونه تهدیدی را شاهد نباشیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه سپاه از تمام توان خود برای کمک به مردم استفاده می‌کند، گفت: تمامی دستگاه‌ها و امکانات سپاه در رودبار جنوب مستقر شده تا بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات این مردم را برطرف کنیم.

اعزام تیم‌های بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها به مناطق سیل‌زده رودبارجنوب

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از اعزام تیم‌های بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها به مناطق سیل‌زده رودبارجنوب خبر داد.

دکتر اصغر مکارم گفت: با توجه به بارندگی‌های اخیر و جاری شدن سیل در منطقه جازموریان، ستاد بحران با حضور همکاران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در شهرستان رودبار تشکیل شد.

وی به تصمیمات اتخاذ شده در راستای سلامت مردم مناطق سیل‌زده اشاره و تصریح کرد: از هر یک از شهرستان‌های جنوب کرمان یک تیم بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها به مناطق سیل‌زده برای انجام اقدامات بیماریابی و جلوگیری از بروز بیماری و شیوع ویروس اعزام می‌شود. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان داشت: توصیه ما به مردم شهرستان رودبار جنوب این است که به شدت از حضور در اجتماعات پرهیز کنند تا شرایط خوبی که در منطقه حاکم است را به خطر نیندازند و مسوولان هم شرایطی فراهم کنند تا مردم با حداقل تجمع خدمات را دریافت کنند.

مکارم اظهار داشت: در سیل اخیر شهرستان رودبار جنوب، فضایی برای ترددهای غیرقابل کنترل ایجاد شده که نگران کننده بوده چراکه بازار این شهر باز است لذا اگر این وضعیت کنترل نشود شرایط سخت خواهد شد.

وی افزود: در چنین شرایطی، ویروس قابل کنترل نخواهد بود چون جدای از سیل گرفتاری دیگری برای مردم ایجاد می‌شود.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه باید اقدامات پیشگیرانه در رودبار جنوب با حساسیت بیشتری انجام شود تصریح کرد: کمک‌های مردمی به سیلزدگان به نحوی توزیع شود که موجب تجمع افراد نشود.

وی عنوان داشت: مردم و مسوولان باید تا رفع موج بعدی کرونا که احتمالا تا اوایل اردیبهشت‌ماه ادامه داشته باشد، مشارکت لازم در کنترل بیماری را داشته باشند تا زحمات انجام شده به هدر نرود.

 کمک‌های مردمی برای سیل‌زده‌ها به سپاه جیرفت تحویل داده شود

فرماندار جیرفت گفت: مردم کمک‌های خود را به سپاه این شهرستان تحویل دهند تا پس از ضدعفونی بین سیل‌زده‌ها توزیع شوند.

ابوذر عطاپور وزیری افزود: این برنامه‌ریزی برای جلوگیری از موازی کاری و مدیریت کمک‌های مردمی اتخاذ شده است.

وی ادامه داد: تمامی خیریه‌ها، خیران و مسوولان کمک‌های خود را برای توزیع هدفمند به سپاه پاسدران جیرفت تحویل دهند.

رییس شورای تامین جیرفت اظهار داشت: اقلام کمکی مردم با همکاری سپاه پاسدران جیرفت ضدعفونی شده تا این اقلام عاری از ویروس کرونا به مناطق سیل‌زده ارسال شوند.

فرماندار جیرفت از اختصاص یک سالن ورزشی بسیج به عنوان انبار اقلام کمک‌های مردم خبر داد و گفت: اقلام کمکی در این سالن نگهداری و ضدعفونی می‌شوند.

جمع‌آوری بیش از پنج میلیارد تومان کمک مردمی برای سیزدگان جنوب کرمان

فرمانده سپاه شهرستان جیرفت هم گفت: تا کنون پنج میلیارد تومان کمک مردمی در جیرفت و عنبرآباد برای سیل‌زده‌های جنوب کرمان جمع‌آوری شده است.

سرهنگ محمدرضا استایی افزود: این اقلام پس از تخلیه در انبار، بازگشایی و ضدعفونی شده و سپس به مناطق سیل‌زده ارسال می‌شوند.

وی ادامه داد: این کالاها شامل مواد غذایی، ضدعفونی و بهداشتی هستند.

فرمانده سپاه شهرستان جیرفت از دپوی کامل کمک‌های ارسالی مردم و سپاه استان‌های کشور به سیل‌زدگان در محل حسینیه شهدای این شهر خبر داد و گفت:  کار تخلیه، ضدعفونی و حمل کمک‌های مردمی برای سیل‌زدگان جنوب استان کرمان روزانه با مشارکت بیش از ۱۸۰ نفر با رعایت شرایط بهداشتی و لباس‌های حفاظت شخصی در محل تحویل کالاها انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه کامیون‌های حامل کمک‌ها در ورودی شهر جیرفت به محل حسینه شهدا هدایت می‌شوند، افزود: به هیج وجه اجازه حمل و جابه‌جایی کمک‌ها به مناطق سیل‌زده جنوب استان از گلوگاه شهرستان جیرفت به خودروهایی که عملیات ضدعفونی و بسته‌بندی در آن‌ها انجام نشده باشد داده نخواهد شد.

یکهزار و ۵۰ واحد مسکونی بر اثر سیل اخیر در این شهرستان تخریب شده است.

به گفته  خداداد مقبلی معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، سیلاب ۱۶۰ میلیارد تومان خسارت به راه‌های جنوب کرمان وارد کرده است.

علی احمدی مدیرکل دامپزشکی جنوب استان کرمان نیز از تلف شدن بیش از ۲ هزار راس دام بر اثر سیل در این منطقه خبر داد.

سیلاب همچنین بیش از پنج هزار میلیارد ریال خسارت به کشاورزان این منطقه وارد کرده است.

هزار و ۵۳۶ بیمار مبتلا به بیماری های حاد تنفسی از ابتدای اسفندماه سال گذشته تاکنون در بیمارستان های استان کرمان بستری شدند و از این تعداد ۹۸۷ مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا بوده اند.

تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در این استان به ۲۰۲ نفر رسیده است.

جنوب کرمان با جمعیت یک میلیون نفر از شهرستان‌های جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، قلعه‌گنج، فاریاب و رودبار جنوب تشکیل شده است.

شهرستان رودبار جنوب در فاصله ۳۳۳ کیلومتری مرکز کرمان واقع شده و جمعیت آن برابر با ۱۰۵ هزار و ۹۹۲ نفر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.