محمدصادق بصیری روز چهارشنبه در نشستی با حضور سرپرست جمعیت هلال احمر کشور در کرمان افزود: کرمان علاوه بر سعی در حفظ این استان در مقابل ویروس کرونا، به گونه ای حفاظت از منطقه جنوب شرق کشور را برعهده دارد.

وی اظهار داشت: استان کرمان از ابتدای بهمن ماه ۹۸ پدافند غیرعامل را فعال کرد و ستاد کرونا استان شکل گرفت و در تمامی زمینه ها برای سلامت مردم چاره اندیشی شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: برخی تصمیمات استان در مقابله با کرونا ازجمله تعطیلی اصناف(بجز ۱۲ صنف) جلوتر از کشور در این استان انجام شد و پس از آن توسط رییس جمهوری تایید و به برنامه ای سراسری تبدیل شد که همین امر مشکلات کشور را کاهش داد.

وی ادامه داد: برخی اقدامات ازجمله سفر ممنوع و محدودیت ها در استان کرمان اعمال می شود و نیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی تاکنون به صورت مستحکم استان را حفاظت کردند.

بصیری افزود: اقدامات استان کرمان در کنترل مبادی ورودی برای مقابله با ویروس کرونا موجب اعتراض و گلایه برخی استان ها از ما به وزارت کشور شد لذا تصمیم گرفتیم با کمک استانداران شرق کشور این کنترل را حفظ کنیم.

وی بیان داشت: ۴۴ هزار کیلومتر مربع کویر و وجود ۳۰۰ هزار نفر اتباع افغانی در استان کرمان کنترل را دشوار کرده و با این وضعیت رشد فزاینده این ویروس را نداشتیم و مرگ و میر در استان تنها ۲۲ نفر بوده است و ۱۰ درصد تخت های بیمارستان اشغال هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: استان کرمان در سال ۹۸ بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی بسیاری داشت و امروز این استان بیشتر درگیر ویروسی شده که مشخص نیست تا کی ماندگار است.

۲۸۰۰ خانوار درگیر سیل کرمان شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان هم در این نشست گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار ۱۲ هزار حادثه دیده درگیر سیل امسال در استان کرمان شدند و ۱۳ هزار تن اقلام امدادی به مناطق سیل زده ارسال شد.

رضا فلاح با بیان اینکه بالگرد جمعیت هلال احمر و ناجا برای امدادرسانی به مناطق سیل زده اعزام شده است تصریح کرد: تجهیز و بروزرسانی انبارها پیش از وقوع سیل در مناطق سیل زده انجام شد و ۱۴۴ روستا درگیر سیل شدند و ۲۵۰ نیروی عملیاتی خدمات به آنان می دهند.

وی بیان داشت: سیل امسال متفاوت از سال گذشته بود در چهار شهرستان قلعه گنج، رودبار جنوب، کهنوج و ریگان درگیر سیلاب شدیم و پس از ارزیابی، خدمات و امدادرسانی را اغاز کردیم و هشدارهای مدیریت بحران به صورت روزانه به اعضای شورای تامین و فرمانداران داده می شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان عنوان کرد: در سیل خوزستان ۴۰ میلیارد تومان از کمک های مردمی و بنگاه های اقتصادی به خوزستان ارسال شد و سال ۹۹ به میزان ۶۰ میلیارد تومان کمک های مردمی را جمع آوری کردیم.

وی با بیان اینکه یکهزار و ۲۰۰ نفر در مرکز جمعیت هلال احمر آموزش های امدادی را فراگرفتند افزود: استان‌ کرمان ورود جدی به کرونا داشت و از ابتدا علاوه بر اعمال محدودیت ها ۱۷ ایستگاه جمعیت هلال احمر، نیروی انتظام‌ی و دانشگاه علوم پزشکی در ورودی های استان کرمان فعال شده اند که عملیات غربالگری را انجام می دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.