ناصر طاهری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه سرد شدن هوا طی چند روز اخیر موجب طولانی شدن زمان رسیدن ملخ های صحرایی به کرمان شده است افزود: حدود ۱۰ تن سم به منظور مبارزه با ملخ هایی صحرایی در شمال استان خریداری شده است.

وی اظهار داشت: روز گذشته نیز درخواست اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مقابله با ملخ هایی صحرایی در شمال استان کرمان در بخش اعتبارات هزینه ای ارائه و در این زمینه مکاتبه شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای مبارزه با ملخ صحرایی در این استان اندیشیده شده است تصریح کرد: با شرایط موجود می توان به کشاورزان این قول را داد امسال نیز مانند سال گذشته ملخ های صحرایی خسارت چندانی به مزارع و باغات وارد نخواهند کرد. 

وی به همچنین به دیگر آفت تهدید کننده مزارع و باغ های استان کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: تخم های مگس مدیترانه ای با توجه به زمستان گذارانی در چند سانتی متری سطح خاک قرار دارد لذا با وجود شخم، یخ آب زمستانه و شرایط اقلیمی سال جاری و وجود سرما و برف احتمال می رود این آفت نیز امسال ضرر چندانی به مزارع و باغ ها وارد نکند.

طاهری از کشاورزان خواست در صورت رویت مگس مدیترانه ای بلافاصله با جهاد کشاورزی تماس حاصل کنند.

وی به خرید تله های فرمونی و ملزومات مبارزه با مگس مدیترانه ای در شمال استان کرمان اشاره کرد و گفت: این ابزار در صورت نیاز اردیبهشت ماه در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: حدود ۴۰۰ میلیون تومان به منظور مبارزه با مگس مدیترانه ای به شمال استان کرمان اختصاص پیدا کرده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ادامه داد: ۲ و میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز به صورت اسناد خزانه ای شامل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای مبارزه با کرم خراط در شهرستان های بافت، رابر و بردسیر و ۶۰۰ میلیون تومان به مهار آفت زنجره خرما اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این اعتبارات سهم دولت است تاکید کرد: برنامه ریزی شده با کمک کشاورزان مبارزه علیه آفات انجام و کشاورزانی که به در این راستا فعالیت کنند مساعدت می شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.