اسماعیل عاقلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معنویت سازمانی یا Spirituality in Organization به معنی ارزش دانستن پیشرفت و سرنوشت یک سازمان برای تک تک نیروهای انسانی است.
وی اظهار داشت: کارکنان و مدیران در برابر هر گونه شکست سازمانی در برابر رقیبان به شدت مقاومت و تلاش می کنند ، تمایز سازمانی در مسیر برند شدن سازمان خود را هدف غایی خود می‌دانند که ضمن حفظ استقلال کشور خود را به جایگاه واقعی خود برسانند.  
مدیرکل استاندارد استان کرمان ادامه داد: این روند اگر با مسئولیت اجتماعی ترکیب شود به شکل گیری استاندارهای مسئولیت های اجتماعی نیز کمک خواهد کرد.
وی افزود: برای اینکه استانداردهای مسئولیت اجتماعی تقویت و نهادینه شود و در سازمان ها استقرار یابد، باید ابتدا به شکل باور درونی و مطلوبیت ذهنی درآید و همه فعالان و نیروهای اقتصادی به ضرورت و مزیت های تحقق آن ایمان داشته باشند.
عاقلی بیان داشت: این باور و مدیریت ذهنی باید در ادامه بتواند بر رویکردهای اجتماعی ، متمرکز شود و دستاوردهای ملموس ارائه کند.
وی گفت: بنابراین همه چیز از مدیریت منابع انسانی و نیروی انسانی شایسته و متناسب با استانداردهای اجتماعی و فردی آغاز می شود؛ به همین دلیل حوزه مدیریت منابع انسانی در دهه‌های اخیر وارد عرصه‌های حرفه‌ای و هوشمند شده است. 
مدیرکل استاندارد استان کرمان تاکید کرد: اوج این کارامدی بی‌شک به تحقق معنویت سازمانی و بهره‌وری بالاتر منجر خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.