علی احمدی مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آمار تلفات را به وزارتخانه ارسال کردیم و مردم جنوب کرمان باید مراقب بیماریهای مشترک بین انسان و دام باشند.
وی با بیان اینکه ۶۲۰ راس تلفات دامی داشتیم اظهار داشت: نمیتوان گفت همه این آمار مربوط به سیل بوده بلکه دامهای روستای و عشایری دارای جایگاهیی سنتی بودند که پس از بارندگی و هجوم موج سرما به منطقه جمعیت جوان دامها بر اثر بیماریهای ناشی از سردی هوا تلف شده است.
وی ادامه داد: بیشتر این تلفات مربوط به برهها و بزغالهها بوده است.
مدیرکل دامپزشکی جنوب استان کرمان گفت: خیلی وقتها سیل باعث بروز بیماریهایی میشود و اینگونه نیست که یک هفته بعد بیماری بروز کند.
وی ادامه داد: بعضی بیماریها قابل پیشگیری و مدیریتی است، از اوایل آذرماه که بارندگی در منطقه خوب بود تقاضای واکسن داشتیم که به دستمان رسید و از این نوع واکسن به وفور در اختیار داریم.
احمدی بیان داشت: مسیرهایی که در گذشته کانون بیماری بوده به وسیله ۱۵ اکیپ که منطقه را سرکشی می کنند پایش می شود و به دلیل اینکه برخی از بیماریها بین انسان و دام مشترک هستند برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با دانشگاه علوم پزشکی مکاتباتی داشتیم، واکسیناسیونهای لازم انجام شده که تا این لحظه هم مورد خاصی پیش نیامده است.
وی گفت: آمادگی داریم تا با هر مسالهای مقابله کنیم زیرا ممکن است دوره کمون و نهفتگی بیماری زیاد باشد.
- کدخبر: 1338179
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد