زهرا موسی پور روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان استانداری با ۲۰ دستگاه اجرایی ارتباط کاری دارد تصریح کرد: این حوزه کاری بسیار وسیع و پر مخاطره است لذا آمار و ارقام موجود با توجه به آمار دستگاه های اجرایی مرتبط دسته بندی و اعلام می شود.

وی با اشاره به مخاطرات و آسیب های اجتماعی موجود در حاشیه شهر کرمان به ایجاد دفاتر تسهیلگری در استان کرمان اشاره و تصریح کرد: یکی از اقدامات تدوین سند توسعه مشارکت محله از وظایف دفاتر تسهیلگری است و این دفاتر باید نیازهای منطقه را تعیین کنند و طبق سند توسعه مشارکت محله نشان دهند طی سه سال آینده چه میزان از نیازهای این محلات برطرف و تا چه میزان به بهبود وضعیت زندگی مردم در این محلات کمک شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان خاطرنشان کرد: دفاتر تسهیلگری  سال ۹۷ در ۱۰ استان کشور ایجاد شد و این دفاتر در حال حاضر در ۲۲ استان کشور فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته به ۱۰۰ درصد اهداف دفاتر برای تمام شماری مناطق و شناسایی ظرفیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محقق شده است، افزود: یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری، توانمندسازی افراد در محلات است و این دفاتر کمک می کنند افراد، دارایی ها و ظرفیت های خود را شناخته و به توسعه منطقه خود کمک کنند.

موسی پور با بیان اینکه در دفاتر تسهیلگری کرمان تاکنون ۴۰۰ شغل ایجاد شده که مستندات آنها نیز وجود دارد، گفت: نیاز است که در حوزه مشاغل خرد و خانگی کمک شود تا افرادی که توانمندی دارند، مشغول به کار شوند زیرا این اقدام به کاهش نابرابری ها در مناطق کمک می کند.

وی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری جانشین دستگاه های اجرایی در ادارات نیست بلکه معین دستگاه ها هستند و می توانند اطلاعات جامع و کاملی که در اختیار دارند را به دستگاه های اجرایی ارائه کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به برنامه اجرایی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی افزود: یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری، کار بر مبنای کارشناسی بوده است و این دفاتر با تمام شماری و برداشت محله ای و منطقه ای کار را آغاز کرده اند و آنچه امروز در مناطق حاشیه ای رخ می دهد، مبتنی بر یک مطالعه دقیق است.

وی ادامه داد: مبنای کار دفاتر تسهیل گری بر اجتماعی کردن مقابله با آسیب های اجتماعی است و شناسایی افراد اثرگذار در محلات و همراه کردن آنها در برنامه ها یکی از رویکردهای این دفاتر است.

موسی پور گفت: دفتر تسهیلگری وظیفه تولید شغل را ندارد و وظیفه دارد که بتواند توان مردم را به کار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید امید با برنامه ریزی به جامعه تزریق شود اظهار داشت: مشکلات باید پالایش شود و اگر مشکلات اساسی مردم حل شود هزار گام به جلو رفته ایم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با بیان اینکه افزون بر ۴۰۰ شغل توسط دفاتر تسهیلگری در استان کرمان ایجاد شده است گفت: این امر امنیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را تامین می کند.

وی تصریح کرد: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری باید جلوتر از زمان حرکت کند زیرا در این صورت از بروز مشکلات و علل مسائل جلوگیری می کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی فقط یک ریشه ندارد افزود: مطبوعات باید انعکاس نیاز جامعه باشند و اگر نیازهای واقعی جامعه منعکس شود بسیاری از مشکلات برطرف می شود.

احیای بازار قلعه محمود موجب رونق اقتصادی کرمان می شود 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان به اجرای طرح پنجشنبه های بازار قلعه محمود شهر کرمان اشاره کرد و گفت: احیای این بازار می تواند گامی تاثیرگذار در راستای ایجاد اقبال عمومی به این منطقه باشد.

وی گفت: رونق و احیای بازار قلعه محمود می تواند انقلابی را در اقتصاد شهر کرمان ایجاد کند و موجب به وجود آمدن یک بافت منسجم و بهم پیوسته تاریخی همچون شهرهای اصفهان و یزد شود.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری کرمان تصریح کرد: یکی از دلایلی که مجموعه بازار در طرح تسهیلگری شهر کرمان قرار گرفته است؛ مراجعات متعدد مردم به دلیل متروکه شدن بازار و تبدیل شدن به پاتوق معتادین کارتن خوابها و ارذل و اوباش بود که در همین راستا تلاش بر این است که این فعالیت ها نتایج قابل ارزیابی داشته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.