علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در شورای عالی مهارت استان کرمان افزود: درک درست به اهمیت مهارت‌آموزی پشتوانه ارزشمندی برای سازمان فنی و حرفه‌ای است.
وی با اشاره به ۲ شورای عالی فنی و حرفه‌ای که می تواند برای ما فرصت‌ساز باشد گفت: اگر به خوبی به این ۲ نهاد بالادستی نگاه کنیم؛ بسیاری از معضلات بیکاری برطرف می‌شود.
رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه کار تقدس دارد و انسان قابلیت‌های کثیر دارد و خود می‌تواند خوداتکا و خودگران باشد تصریح کرد: باید به استعدادهای افراد توجه شود و به این مهم براساس سند مهارت استان نگاه کرد.
اوسط هاشمی با اشاره به اینکه تمام ارزش‌ها و جهت‌گیری‌ها نباید مربوط به مدرک باشد زیرا این حقارت برای جامعه می‌آورد گفت: ارزش و منزلت کار و حرفه را ارزش‌زدایی کرده‌ایم.
وی ادامه داد: به ارزش در جامعه وزن نداده‌ایم بلکه بابد به وزن اجتماعی مهارت با یک اراده ملی در ارتقا بیاندیشیم و در این راستا به سند مهارت توجه داشت.
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور تصریح کرد: همه چیز نباید تحت مطالبه از استخدام و حکومت انباشت شود و نگاه توام با لوکس بودن به کار ما را به جایی نمی‌رساند.
اوسط هاشمی با بیان اینکه محصول سند توسعه در جوامع باید منجر به رفاه شود گفت: در سند مهارت استان باید به این نوع جهت‌گیری‌ها توجه شود.
معاون وزیر تعاون با بیان این مطلب که تا زمانی رفاه و رضایت در جامعه موج نزند ما به مسیر خدمت و فضاسازی نرسیده‌ایم گفت: نوع کار را لوکس تعریف کرده‌ایم و نگاه توام با لوکس بودن ما را به جایی نمی رساند.
وی گفت: تعصب ما نسب به ارزش و بودن فعال انسان در جامعه است که این احساس موثر بودن باید در جوان ایرانی موج بزند .
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید براینکه مهارت می‌تواند نقش پیشگیری و امنیت را داشته باشد گفت: سند مهارت استان کرمان براساس ظرفیت‌های استان به سازمان ارائه داده شود.
اوسط‌هاشمی با بیان این‌که سالانه ۴۰ درصد از متقاضیان آموزشگاه های فنی و حرفه ای را فارغ التحصیلان تشکیل می دهد گفت: یکهزار و ۴۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در کرمان وجود دارد لذا برون سپاری را به سمت آموزشگاه‌های آزاد ببریم و سازمان‌دهی مهارت با محوریت سازمان فنی‌وحزفه‌ای باشد زیرا دارای استانداردها هستیم.
تفاوت گواهنیامه ما قابل ترجمه است و در هر نقطه ای از جهان مهارت‌آموز ما می تواند کار کند.
وی با اشاره به تدوین آیین نامه مشترک با آموزش و پرورش افزود: از مقطع اول و دوم متوسطه الزاما همه دانش آموزان به مهارت سوق داده می‌شوند.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه در سند مهارت جهت‌گیری‌ها و آینده بازار مشخص می‌شود بیان داشت : پیوست مهارت در اقتصاد کشور است و نمی توان صحبت از اشتغال بدون مهارت کرد و باید مدنظر داشت مهارت پایدارتر خواهد بود و اشتغال با مهارت پایدار و دائمی است‌.
اوسط‌هاشمی تصریح کرد: با توجه به وجود معین های اقتصادی و ظرفیت استان کرمان،  این استان اراده دارد که خود را استانی عاری از نیروی کار اعلام کند.
وی گفت : تمام شرکت‌های بزرگ در تجهیز کارگاه‌های ما می‌توانند مشارکت داشته باشند تا نیروی مهارتی تربیت شود و آن‌ها را مهارتی کنیم.
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور گفت: هدف از سفر به جنوب کرمان کشت و صنعت است که کارخانه‌های کشاورزی را در آنجا تقویت کرد.
اوسط‌هاشمی با بیان اینکه استان کرمان با ظرفیت‌هایی که دارد؛ می‌تواند میزبان المپیاد ملی در جهان باشد زیرا مهارت در جهان ارزش دارد بیان داشت: مدیران استان برای راهیابی به این المپیاد یک رشته در استان را شناسایی کنند.
وی بیان کرد: از نگاه اداری باید از سازمان فنی خارج شویم به سمت مهارت‌افزایی پیش برویم تا منزلت ۶ هزار مربی در سازمان حفظ شود.
رئیس سازمان فنی‌و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه مقاومت زمانی می تواند معنا یابد که اقتصاد پایه قوی داشته باشد گفت: اصل مقاومت در دفاع مقدس است و خاطرات ماندگار از مرحوم هاشمی رفسنجانی موجی از امید را در آن روزهای سخت در جامعه ایجاد می‌کرد.
اوسط‌هاشمی تصریح کرد: امروز سردار حاج قاسم سلیمانی قدرتی را در جهان تولید کرده  که آمریکا و قدرت‌های دیگر به این مهم رسیده‌اند که ایران به تنهایی تولید کننده قدرتی است که از عهده دشمنان خارج بوده و کرمان از این جهت برند مقاومت ملی است .
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.