یاسر حاجی زاده روز چهارشنبه در حاشیه آیین تجلیل از افراد ۹۰ ساله شهربابک در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تغذیه سالم، آگاهی بالا و مهاجرت جوانان از شهربابک از دلایل سالمند بودن این شهرستان است.
وی با بیان اینکه بهزیستی متولی خدمت به سالمندان است، اظهار داشت: برای ارائه خدمات بهتر و تخصصی نظیر بازتوانی اجتماعی و بازتوانی روانی و اجتماعی به سالمندان، از ۲ سال قبل بنیاد فرزانگان در شهربابک راه اندازی شده است.
یاسر به همایش جشن ۹۰ ساله ها در شهربابک اشاره کرد و بیان داشت: برگزاری چنین همایش هایی زیرمجموعه بازتوانی های اجتماعی است که دورهمی برای سالمندان است و موجب فاصله گرفتن این قشر از گوشه گیری می شود.
وی شناسایی افراد سالمند و تکمیل بانک اطلاعاتی فرزانگان را از اهداف برگزاری این آیین خواند و تصریح کرد: افراد در بنیاد فرزانگان شهربابک ارتباط برقرار و اگر مشکلی داشته باشند مطرح می کنند و ما در صدد رفع مشکلاتشان بر می آییم.
حاجی زاده تعداد افراد ۹۰ سال به بالا در شهربابک را ۱۲۰ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: ۲۰ نفر سالمنده از کار افتاده و نیازمند شهربابک در طرح توانمندسازی سالمندان خدمات رسانی و حمایت می شوند.
وی با بیان اینکه در کلینیک فرهنگیان شهربابک افراد بازنشسته فرهنگی به طور رایگان مورد ویزیت پزشک عمومی قرار می گیرند، افزود: تیم سیار خدمت در منزل سالمندان نیز به ۲۰ نفر دیگر از این عزیزان خدمات تخصصی ارائه می دهند.
حاجی زاده با اشاره به اینکه ما در حال شناسایی و به روز کردن بانک اطلاعات سالمندان شهربابک هستیم، گفت: بر اساس نیاز سالمندان خدماتی نظیر مناسب سازی محیط زندگی آنان نیز ارائه می شود.
وی به مناسب سازی محیط شهری شهربابک برای سالمندان توسط بهزیستی، شهرداری و بنیاد فرزانگان اشاره و خاطر نشان کرد: این مناسب سازی برای دسترسی راحت تر سالمندان به خدمات شهری و عمومی انجام می شود.
رئیس اداره بهزیستی شهربابک همچنین از معرفی این شهرستان به عنوان شهر دوستار سالمند خبر داد.
وی با بیان اینکه شهر دوستار سالمند ویژگیهای زیادی از جمله تامین مسکن و حق دسترسی سالمندان به مکان های عمومی و نیز ارتباطات سالمندان دارد، تأکید کرد: با همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان باید این ویژگیهای را به حد مطلوب برسانیم.
شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری کرمان واقع است.