به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی عصر پنجشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان بم افزود: ۲ تصمیم خوب با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت گرفته شد از جمله مقرر شد شرکت‌های بزرگ ایران خودرو و سایپا برای تامین قطعات خود با قطعه‌سازان بم قرارداد منعقد کنند که رونقی به فعالیت صنعتی این منطقه می‌دهد.

وی اظهار داشت: تصمیم بعدی نداشتن سقف برای دریافت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ بود و نیاز مالی واحدهای تولید و مشکلات نقدینگی استان را با این اعتبارات رفع می‌کنیم.

استاندار کرمان گفت: مردم همانگونه که در جنگ نظامی تبعات را تحمل کردند و پیروز شدیم، پیامدهای جنگ اقتصادی را تا رسیدن به پیروزی تحمل کنند.

وی تاکید کرد: با دانش مدیران بومی تلاش می کنیم واحدهای تولیدی نیمه فعال استان کرمان و شهرستان بم فعال شوند که شاهد رونق بیشتری در این حوزه باشیم و امیدواریم تصمیمات وزیر صنعت با خودروسازان بم زودتر اجرایی و مشکلات آنان رفع شود.

۴ واحد تولیدی خودرو کرمان غیرفعال شدند

فرماندار بم هم با بیان اینکه ۴۳ واحد تولیدی در بم وجود دارد که از این میزان هفت شرکت خودروسازی هستند گفت: ۶ واحدتولیدی خودرو طی سال‌های گذشته فعال بودند که چهار شرکت به تازگی غیرفعال شدند و ۲ شرکت اکنون فعال هستند که نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

هادی شهسوارپور افزود: با برنامه ریزی مناسب باید به سمت تولید قطعات داخلی پیش رویم که این امر موجب اشتغالزایی ۵۰ هزار نفر در بم می‌شود.

وی بیان کرد: زیربنا و امکان بومی سازی قطعات در منطقه ارگ جدید بم فراهم شده و در این زمینه قطعه سازان این شهرستان باید با خودروسازان بزرگ قراردادی امضا و آینده خودروسازی کشور را تضمین کنند.

فرماندار بم ادامه داد: سرسیلندر، شاتون و پیستون در منطقه ارگ جدید می تواند برای خودروسازان بزرگ کشور تولید شود.

وی گفت: تولید و اشتغال خودروسازی منطقه ارگ جدید بم پس از برجام آغاز به رشد کرد و سال ۹۶ تعداد ۱۱۴ هزار دستگاه خودرو در این منطقه تولید شد و تحریم‌های مجدد رقم تولید را در سال ۹۷ به میزان ۸۰ هزار دستگاه رساند و امسال وضعیت بحرانی داریم.

شهسوارپور افزود: میزان اشتغال در خودروسازی از ۱۰ هزار و ۵۰۰ به ۶ هزار و ۷۲ نفر رسیده است.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۳۳۰۰ میلیارد تومان از محل حقوق گمرکی از شرکت خودروسازی بم پول به حساب خزانه دولت واریز کردیم و فعالیت این مجموعه موجب درآمد دولت می‌شود.

شهسوارپور افزود: تعدیل نیروی شرکت‌های خودروسازی بر دوش دولت هزینه‌های اجتماعی تحمیل می‌کند لذا باید شرکت های خودروسازی کرمان فعال بمانند.

وی عنوان کرد: حقوق گمرکی شرکت های خودروسازی امسال ۴۷۷ میلیارد تومان به خزانه دولت واریز شده و کاهش ۲۶۶ درصدی داشته است که خطری برای دولت محسوب می شود.

فرماندار بم تصریح کرد: ۴۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده استان کرمان توسط مجموعه ارگ جدید پرداخت شده که این اعتبار صرف فعالیت عمرانی در شهرها و روستاها می‌شود.

وی گفت: کرمان موتور و مدیران خودرو برای فعال ماندن هرکدام به ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات نیاز دارند.

۷۴۲۰ / ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.