به گزارش ایرنا، سید رهام حسینی روز پنجشنبه در جریان بازدید از ایرنا کرمان به مناسبت روز خبرنگار افزود: انعکاس اقدامات انجام شده و دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی موجب ترویج و توسعه روحیه نشاط و شادابی در جامعه می شود.
وی تصریح کرد: فعالیت خبری با حوزه ارتباطات نزدیکی های بسیاری دارد و در این زمینه باید رسالت خود را در کنار یکدیگر به سرانجام مقصود برسانیم.
وی از همکاری و تعامل مطلوب خبرگزاری ایرنا با مجموعه مخابرات منطقه کرمان قدردانی کرد و افزود: در آینده نیز مثل گذشته تعامل و ارتباطات مناسب بین ۲ دستگاه ادامه خواهد داشت.
به گفته مدیر مخابرات منطقه کرمان، حمایت از رونق تولید موجب رفع وابستگی مخابرات به خارج از کشور شده است و خوشبختانه با مورد حمایت قرار گرفتن شرکت های تولید کننده خلاء نبود تجهیزات و امکانات مخابرات احساس نمی شود.
حسینی با اشاره به اینکه پیش از این بخشی از تجهیزات مخابرات از خارج از کشور تامین می شد اظهار داشت :پشتیبانی از رونق تولید و اقتصاد مقاومتی تولید کنندگان داخلی را به سمت توسعه هدایت کرده است و موجب شده اغلب نیازهای مخابرات در داخل کشور رفع شود.
اجرای طرح نظارتی مخابرات از کرمان آغاز شد
وی اضافه کرد: اجرای طرح نظارتی بر تلفن ثابت، ۲۰۱۱۷، و ۲۰۲۰ از مخابرات منطقه کرمان آغاز شد و در مخابرات ایران در سطح کشور مورد استفاده قرار گرفت.
حسینی افزود: در قالب این طرح با استفاده از نرم افزار، اطلاعات مشترکین تلفن که دچار قطع شده اند از طریق سامانه به استان ابلاغ می شود و تا مرحله رفع خرابی و تماس با مشترک دنبال می شود.
وی بیان کرد: این طرح برای تکریم و ارزش به مشتریان راه اندازی شده که در زمان انتظار با شخص تماسی گرفته می شود و موجب رفع نگرانی ها در این حوزه می شود.
رفع و جبران عقب ماندگی زیرساخت های ارتباطی کرمان در اولویت مخابرات
حسینی با اشاره به فعالیت های انجام شده در شبکه ارتباطی گفت: شرکت مخابرات با مشارکت وزارت ارتباطات عقب ماندگی در شبکه زیرساخت ارتباطی این استان را جبران می کند.
وی اضافه کرد : در این راستا توسعه شبکه ارتباطی استان کرمان نسبت به استان های دیگر به علت پهناوری استان و محدودیت های سال های گذشته دچار عقب ماندگی شده و در این زمینه پهنای باند طی یک سال گذشته در برخی مسیرهای ارتباطی بیش از 2 یا سه برابر شده است.
وی با اشاره به مصوبات سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان کرمان اظهار داشت: توسعه ارتباطی 58 سایت روستایی کم برخوردار و فاقد ارتباطات در حوزه مخابرات بوده که از این میزان 15 محل راه اندازی، هفت مورد در حال راه اندازی و 6 مورد مشکل برق دارد و اجرای مابقی در برنامه قرار دارند.
مدیر مخابرات منطقه کرمان گفت: برای رفع مشکلات ارتباطی استان کرمان نیاز به توسعه پهنای باند شهرهای اصلی به اضافه شهرهای تابعه استان وجود داشت لذا برنامه ریزی و توسعه فیبر نوری بین شهری استان در دستور کار شرکت مخابرات استان قرار گرفت و 250 کیلومتر فیبرنوری ترکیبی برای توسعه استان خریداری شده است.
وی عنوان کرد: با همکاری و هماهنگی شرکت ارتباطات زیرساخت برای توسعه افزایش پهنای باند مسیر کرمان - بم فیبر نوری و پهنای مورد نیاز شهر بم را توسعه دادیم.
حسینی گفت: پهنای باند شهرستان های همجوار جیرفت و کهنوج از 10 به 30 گیگابیت و محور بم – جیرفت را از 10 به 15 گیگابیت افزایش دادیم.
وی با بیان اینکه منطقه جنوب به شاخص های مخابراتی نیاز داشت بیان کرد: شرکت مخابرات اقدام بزرگی در این منطقه انجام داد که موجب شد شاخص های مخابراتی جنوب کرمان به شاخص های مطلوب کشوری نزدیک شود.
مدیر مخابرات منطقه کرمان افزود: فیبر نوری اورژانس و مرکز بهداشت فاریاب، 12 طرح برای دادگستری که از این میزان 6 مورد به اتمام رسیده، 12 پروژه برای آب منطقه ای استان در یکسال گذشته به اتمام رسیده یا در در مراحل اجرایی قرار دارند.
وی تاکید کرد: عملیات اجرایی پروژه FTTH فیبر نوری در شهرستان های کرمان، زرند، سیرجان و رفسنجان از یکسال گذشته آغاز و اکنون به بهره برداری رسیده است و در حوزه تعداد مشترکان FTTH کرمان مقام دوم را بین استان ها نسبت به برنامه کسب کرده است.
جایگزینی فیبرنوری به جای کابل های مسی
حسینی عنوان کرد: توسعه مخابراتی استان کرمان به سمت جایگزینی فیبر نوری به جای کابل های مسی پیش می رود که موجب کاهش هزینه در اجرا و بهره برداری با تکنولوژی جدید می شود.
وی ادامه داد: رویکرد مخابرات به سمت توسعه پروژه FTTH با پهنای باند بیش از 50 مگابیت است و در این راستا از مجموع 15 پروژه برای شورای حل اختلاف 12 مورد اجرا شده است.
مدیر مخابرات منطقه کرمان افزود: 76 مورد از مجموع 104 پروژه وای فای استان کرمان اجرایی شده و مابقی در دست اجرا است و مشکل ارتباطی برخی نقاط که مشکل واگذاری پهنای باند از طریق کابل مسی دارند از طریق وای فای رفع می شود.
وی گفت: ایستگاه های برخی از مناطق روستایی مورد سرقت قرار گرفتند که این مناطق از طریق سیم کارت های موبایلی به شبکه همراه اول متصل می شوند.
حسینی ادامه داد: اینترنت 2 جی مناطق روستایی توسط شرکت مخابرات در حال ارتقا به نسل سوم و چهارم اینترنت همراه است.
وی گفت: در توسعه پهنای باند مسیر ارتباطی کرمان به رفسنجان از 10 به 20 گیگ و رفسنجان به شهربابک از 2.5 به 10 گیگابیت افزایش یافته است.
مدیر مخابرات منطقه کرمان ادامه داد: محور شهربابک – انار طی یکسال گذشته از 64 مگابیت به 2.5 گیگ و افزایش ظرفیت پهنای باند کرمان - زرند از 10 به 20 گیگابیت ارتقاء یافته است.
وی با بیان اینکه توسعه ارتباطی استان کرمان طی چند پروژه در دست اقدام است گفت: توسعه ارتباطی در 42 نقطه از نیازهای اصلی استان است که به زودی در این مناطق راه اندازی می شود و پهنای باند استان کرمان طی این پروژه ها در سال های آینده تضمین شود.
وی افزود: 225 تکنولوژی نسل دوم به نسل سوم و چهارم اینترنت همراه در فاز هفت ارتباطات سیار استان کرمان اجرا می شود و در فاز 7.5 نیز تعداد 120 تکنولوژی راه اندازی می شود که اینک در مرحله نخست بهره برداری قرار دارند.
حسینی یادآورشد: 320 سایت Gsm روستایی در 2 بخش شمال و جنوبی تا پایان خرداد ماه به 2 جی همراه اول تبدیل خواهند شد.
وی اضافه کرد: تجهیزات همراه اول در استان کرمان در حال توسعه و متناسب با تغییرات تکنولوژی روز دنیا به پیش رود.
حسینی با اشاره به وضعیت پوشش ارتباطی جاده های استان کرمان گفت: بیش از 99 درصد از راه های بین شهرستان ها اینک دارای پوشش ارتباطی هستند و نقطه هایی کوتاه مشکلاتی وجود دارد که از نظر هزینه برای اپراتور به صرفه نیست که این امر نیز برای پوشش ارتباطی در حال بررسی است.
مدیر مخابرات منطقه کرمان تصریح کرد: نقاط اصلی و فرعی بدون پوشش ارتباطی از طریق استانداری کرمان مشخص می شوند و در اختیار مخابرات گذاشته می شود و در این مناطق نیز از طریق رومینگ با همکاری ایرانسل پوشش ارتباطی برقرار خواهد شد.
2 میلیون و 700 هزار نفر از مردم کرمان مشترک همراه اول هستند
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تعداد 940 هزار شماره تلفن منصوبه اکنون در استان کرمان وجود دارد که 862 هزار مورد از این میزان اکنون فعال و مشغول به کار هستند.
حسینی افزود: تجهیزات دیتا 200 هزار پورت پرسرعت منصوبه در استان کرمان وجود دارد که از این میزان اکنون تعداد 123 هزار مشترک ADSL دایر هستند و تعداد پورت های پرسرعت سازمان ها در حال حاضر پنج هزار و 233 مورد است.
وی اضافه کرد: تعداد مشترکان منصوبه تلفن همراه استان کرمان بیش از 2 میلیون و 700 هزار مشترک بوده است که از این میزان 2 میلیون و 50 هزار تلفن همراه فعال هستند.
مدیر مخابرات منطقه کرمان با بیان اینکه در مجموع بیش از چهار هزار و 300 کیلومتر شبکه فیبر نوری در استان وجود دارد گفت: یکهزار و 336 کیلومتر شبکه بین شهری و یکهزار و 550 کیلومتر درون شهری و یکهزار و 400 کیلومتر شبکه فیبر نوری روستایی در استان کرمان وجود دارد.
وی ادامه داد: در حوزه فعالیت مخابرات منطقه کرمان، تعداد چهار هزار و 830 روستای دارای ارتباط، سه هزار و 962 روستا تحت پوشش همراه اول و سه هزار و 650 روستا دارای تلفن خانگی هستند.
حسینی افزود: در پروژه دیتا از ابتدا تا پایان سال 97 به میزان 90 درصد اطلاعات پورت پرسرعت برای ادارات تکمیل شد و توسعه پورت پرسرعت 60 درصد انجام شده است.
وی گفت: طی مدت یاد شده تعداد 106 پروژه در راستای توسعه و بهینه سازی شبکه اصلی دیتا و 36 طرح متفرقه در استان داشتیم.
ایستگاه های همراه اول زیانی برای مردم ندارند
مدیر مخابرات منطقه کرمان عنوان کرد: ارتباطات استان کرمان نیاز به توسعه دارد و متاسفانه به علت تبلیغات سوء در تشعشعات موبایلی مردم مانع نصب ایستگاه ها در اماکن شخصی و ادارات می شوند.
وی ادامه داد: هیچ سازمان و مرکز رسمی ضرر و زیاندهی آنتن های ارتباطی را برای افراد در معرض آن تایید نکرده است.
حسینی گفت: مردم نسبت به ایستگاه های ارتباطی نظر منفی نداشته باشند زیرا نقاطی که بیشترین آنتن را دارند کمترین زیان را برای مردم دارد.
وی در بخش دیگری بیان کرد: افراد می توانند با شماره گیری ستاره 800 مربع پیامک های تبلیغی و خدمات ارزش افزوده را قطع کنند.
حسینی با اشاره به مشکلات 34 نفر نیروی قرارداری شرکت مخابرات برای بازگشت به کار گفت: مشکل نیروهای انسانی به صورت جدی پیگیری می شود و این افراد برای مذاکره حضوری دعوت شدند اما حاضر به مذاکره نیستند.
مدیر مخابرات منطقه کرمان افزود: قراداد شرکت مخابرات با هواوی لغو شده زیرا در راستای رونق تولید از تجهیزات تولیدی داخل کشور استفاده می شود و 42 نقطه استان کرمان نیز با تجهیزات داخلی توسعه ارتباطی می یابند.
وی اضافه کرد: سامانه 118 در سه شهرستان کرمان، رفسنجان و سیرجان سرویس می دهد و افراد فعال در این سامانه به صورت تمام وقت مشغول خدمات رسانی به مردم استان هستند و به صورت لحظه ای رصد می شوند.
7420/ 5054
۴۴۲۰/ ۵۰۵۴