فرماندار جیرفت روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته مبلغ ۱۰ میلیارد ریال قرص مکمل برای گروهای هدف در این شهرستان خریداری شد که از این میزان مبلغ هشت میلیارد ریال برای گروه سالمندان، میانسالان و جوانان و مبلغ ۲ میلیارد ریال نیز برای نوجوانان، کودکان، زنان باردار و پیش از بارداری هزینه شد.

ابوذر عطاپور وزیری افزود: این مکمل ها شامل قرص های آهن و ویتامینD بوده که تعداد ۱۰۹ هزار قرص آهن بین دختران و ۷۲ هزار و ۳۵۹ قرص ویتامینD بین دختران و پسران ساکن در روستا و تعداد ۱۰۰ هزار قرص آهن بین دختران و ۸۷ هزار و ۱۷۸ قرص ویتامینD بین دختران و پسران ساکن در حوزه شهری توزیع شد.

وی به عملکرد مرکز بهداشت جیرفت در زمینه انجام خدمات مستمر در خصوص رفع سوء تغذیه مادران باردار و کودکان زیر پنج سال اشاره کرد و گفت: تعداد یکهزار و ۳۰۰ نفر کودک زیر پنج سال کارت سوء تغذیه با همکاری کمیته امداد امام گرفته که تعداد ۴۵۰ نفر جزو روستاهای هلیل و توابع شهرستان بودند.

فرماندار جیرفت ادامه داد: بنا به گزارش مرکز بهداشت، هر ۲ ماه یکبار، سبد غذایی بین مادران باردار روستایی کم وزن و کم خون از طرف بنیاد علوی توزیع می شود.

وی افزود: خوشبختانه شاخص های تغذیه ای این شهرستان در حال مرتفع شدن است.

عطاپور وزیری گفت: مبارزه و آموزش حذف عادات غذایی نامناسب از اولویت های واحد تغذیه مرکز بهداشت جیرفت بوده که شامل کاهش مصرف نمک، قند، چربی و همچنین آموزش در خصوص کاهش مصرف نمک از نانوایی ها ورستوران ها و اجرای برنامه حذف نمک های دریایی و استفاده از نمک یُد دار به تمامی اقشار جامعه از اولویت های مرکز بهداشت این شهرستان است.

بنا به گفته کارشناسان، مصرف خودسرانه مکمل های غذایی ممنوع است، هیچ فردی نباید مصرف مواد غذایی تازه و مورد نیاز بدن را کنار بگذارد و برای تامین نیازهایش فقط به استفاده از مکمل ها روی آورد چرا که مصرف بی رویه مکمل های غذایی باعث تجمع این مواد در بدن، ایجاد مسمومیت و مشکلات گوارشی می شود و خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش می دهد.

شهرستان جیرفت با ۳۰۸ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

۷۴۵۰/۷۴۲۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.