به گزارش ایرنا ، محمدعلی دهقان روز چهارشنبه در آیین رونمایی از پمپ تزریق دارو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: برخی ممکن است فکر کنند اگر نخبگان رشد کنند جای آنها را می گیرند اما در دولت فعلی حمایت های زیادی از نخبگان شده و خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اگر زیرساخت های علمی در کشور فراهم شود شرایط رشد هم مهیا می شود ، اظهار داشت: حدود 100 ایرانی مانند مریم میرزاخانی در کشور و خارج از آن وجود دارد که دلشان برای کشور می تپد.
رئیس مرکز رشد و فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این مراسم گفت: این مرکز در سال 89 تاسیس شده و هم اکنون 29 شرکت فناورانه زیر نظر این شرکت فعالیت می کند که از این تعداد 12 شرکت مجوز دانش بنیانی دریافت کرده اند.
محمد ملکوتی افزود: مرکز رشد و فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بین دانشگاه های کشور در سال 1397 رتبه ششم را کسب کرده است.
ملکوتی بیان کرد: خدمات حمایتی، مشاوره ای، حمایت مالی، خدمات اداری، خدمات قابل ارائه از شرکت های دانش بنیان در مرکز رشد و فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان است.
رئیس مرکز رشد و فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: زمان خاک خوردن نتایج پایان نامه و کارهای تحقیقاتی به پایان رسیده و اکنون این تحقیقات باید به محصول تبدیل شود و دانشگاه ها می توانند از این طریق درآمدهای زیادی کسب کنند و شرایط خود را ارتقا دهند.
وی تاکید کرد: بسیاری از محصولات و تجهیزات پزشکی که در کرمان به تولید رسیده می تواند بخشی از نیازهای ارزی را پوشش دهد.
رئیس مرکز خدمات و مشاوره ایرانیان در خارج از کشور در این مراسم گفت: بسیاری به این شعار که 'چو ایران نباشد تن من مباد' عمل کرده اند، برخی در جنگ جان دادند تا ایران بماند و اکنون باید با انجام اقدامات نوآورانه و فناورانه از ایران حمایت کرد.
مجید حلاج زاده افزود: با ظرفیتی که دانشگاه علوم پزشکی دارد می توان بسیاری از محصولات دانش بنیان را صادر کرد و می توان در سالی که به نام رونق تولید است از طرح هایی که منجر به محصول می شود حمایت کرد و در این زمینه سرمایه گذاری و هزینه تحقیقات آنها را تقبل می کنیم.
وی ادامه داد: مایلیم نخبه ها در ایران بمانند و کشور ما با مهاجرت 360 هزار نخبه صادرکننده نخبگان به سایر کشورها و حمایت نشدن دلیل مهاجرت نخبه ها است.
حلاج زاده اظهار داشت: باید تا زمانی نخبگان زنده هستند از آنها حمایت کرد و از اینکه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان نخبه و جوان گرایی وجود دارد خرسندم.
وی گفت: خواهرخواندگی دانشگاه های علوم پزشکی بهترین کاری است که می توان انجام داد لذا خواهر خواندگی دانشگاه ازمیر ترکیه با دانشگاه ایران در حال انجام است.
بهگفته حلاج زاده اکنون باید برای این خاک در بستر نخبگی و استقلال با توجه به تحریم ها جنگید و کشور را آماده کنیم.
وی پیشنهاد داد دانشگاه علوم پزشکی کرمان با یکی از دانشگاه های خارج از کشور به عنوان خواهر خوانده فعالیت کند.
مسئول انجمن تالاسمی استان کرمان هم گفت: در هر کشوری یکسری از بیماری ها هستند که اگر سیستم های دولتی، مردم و خیرین از آنها حمایت نکنند نمی توانند بسیاری از مشکلاتشان را بر طرف کنند.
مجید آراسته افزود: افراد مبتلا به بیماری های مزمن مانند هموفیلی و تالاسمی باید با این بیماری زندگی کند و این کار دشواری است.
وی اظهار داشت: تزریق های مکرر خون و تجمع آهن در خون یکی از مشکلات بیماران تالاسمی است که این دستگاه مشکلات ناشی از تزریق خون و جمع شدن آهن را از بین می برد.
آراسته اظهار داشت: اضافه بار آهن می تواند برای بیماران ایجاد مشکلاتی کند و استفاده از پمپ تزریق دارو می تواند این مشکل را از بین برد.
وی گفت: پمپ های تزریق دارو با شرایط بیماران خیلی جور نیستند باید عوامل محیطی اجتماعی و ژنتیکی را در درمان وارد کنیم.
آراسته با اشاره به وجود ظرفیت وجود بیش از 400 گونه گیاه دارویی در استان گفت: ما توانسته ایم از یکی از داروهای گیاهی دارویی برای بیماران تالاسمی تولید کنیم به مراتب از داروهای شیمایی موثرتر است.
وی با بیان اینکه بیماران درگیر بیماری های مزمن و خاص نیاز به حمایت دارند تصریح کرد: در کشور ما بیش از 20 هزار و در استان کرمان هزار و 200 بیمار تالاسمی وجود دارد و حدود 500 بیمار از این تعداد در مناطق جنوبی این استان مستقر هستند.
آراسته با تاکید براینه به منظور پیشگیری از تولد بیماران تالاسمی هنوز به الگوی مناسب نرسیده ایم افزود : تولد افراد تالاسمی در اتباع خارجه زیاد شده به طوری که امسال بیش از 23 مورد تولد بیمار تالاسمی در اتباع خارجه داشته ایم که بار هزینه ای آن بر دوش سیستم درمان کشور ما است.
وی تاکید کرد: 70 میلیون تومان یارانه برای زنده ماندن هر بیمار تالاسمی نیاز است که توسط دولت تامین می شود در صورتی که آزمایش های پیشگیری قبل از تولد 2 میلیون هزینه دارد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان آتوریانا فن گستر کارمانیا نیز در این مراسم گفت: افزایش سطح کیفیت محصولات پزشکی در کشور یکی از اقدامات این شرکت در راستای بهبود و ارتقا شرایط است.
راحیل ابوالحسن زاده با اشاره به نامگذاری سال با عنوان رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: در این سال مفتخریم اولین محصول دانش بیان این شرکت را روانه بازار کردیم.
وی تاکید کرد: پمپ تزریق دارو قابلیت های متعددی چون، دقت بالا در مقدار و مدت زمان تزریق، تزریق دستی و اتوماتیک، قابلیت تزریق تا 20 ساعت، کارکرد با 2 زبان فارسی و انگلیسی، مجهز به سیستم انسداد سرنگ و آپشن prime، کاهش درد ناشی از تزریق و ادامه دادن تزریق بعد از خاموش شدن به هر دلیل است.
3029/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.