سعید برخوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به هجوم ملخ صحرایی به برخی استان های همجوار حوزه خلیج فارس و نظر به هشدار سازمان حفظ نباتات مبنی بر آمادگی کامل برای مبارزه با این ملخ ها در دشت جازموریان، یک فروند هواپیمای سمپاش به منظور پیشگیری و مقابله با هجوم جمعیت بحرانی ملخ در فرودگاه جیرفت به حالت آماده باش درآمده است.
وی ادامه داد: تاکنون در سطح 750 هکتار عملیات مبارزه با ملخ صحرایی با استفاده از سمپاش ULV پشت وانتی در دشت جازموریان صورت گرفته و پیش بینی مبارزه تا سطح هفت هزار هکتار دور از انتظار نیست.
ملخ صحرایی دریایی می تواند حدود 200 تا 300 کیلومتر بدون نشستن پرواز کند و اگر سریع با دسته های مهاجر آن (هر دسته شامل 250 تا 300 میلیون ملخ) مبارزه نشود تخم ریزی کرده و هر روز بر تعداد شان اضافه می شود.
ملخ های صحرایی در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه های مختلف از جمله جنگل ها، باغ های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع آنها را از بین می برند و با توجه به قدرت تخریبی که دارند باعث قحطی نیز می شوند.
بر اساس گزارش سازمان حفظ نباتات کشور و دفتر ملخ F.A.O در غرب آسیا (SWAC)، مبنی بر مبارزه نکردن با ملخ صحرایی در کشور عربستان، دسته های عظیمی از ملخ صحرایی به سمت جنوب کشور ایران در حرکت هستند.
3029/9875/7429
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.