به گزارش ایرنا، مجید سعیدی روز شنبه در نشست خبری معاون امور عمرانی در محل استانداری کرمان افزود: مراکز پر جمعیت شهرستان ها و روستاها تحت پوشش این شبکه قرار دارند.
وی اظهار داشت: این شبکه برای ایجاد پل ارتباطی پایدار مستقل بدون ترافیک در مواقع حوادث و بحران با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت داده پرداز نوین شکل گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان تصریح کرد: استان های کرمان، خوزستان و مازندران به عنوان پایلوت راه اندازی این شبکه ارتباطی انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه تجهیزات نصب شده در استان کرمان تاکنون 70 تا 95 درصد پوشش شبکه دارند گفت: تجهیزات این شبکه اکنون در اختیار اعضای ستاد بحران، مدیران استان و فرمانداران قرار دارد که به صورت انفرادی و گروهی می تواند از طریق این شبکه با هم در ارتباط باشند و اخرین وضعیت ها را رصد و پیگیری کنند.
سعیدی عنوان کرد: یک ماه قبل در قلعه گنج فیبر نوری قطع و تمام ارتباطات قطع و از این طریق به ما اطلاع داده شد که این مشکل به سرعت رسیدگی و برطرف شد.
وی افزود: هزینه های راه اندازی این شبکه را اپراتور آن برعهده گرفته و استانداری کرمان تنها با هزینه کرد 300 میلیون تومان تجهیزات لازم را خریداری کرده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان بیان کرد: تکنولوژی رادیو ترانک در استان کرمان نسل چهارم و پیشرفته است و بهترین تجهیزات و امکانات در این زمینه برای استان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه این شبکه به صورت موبایلی و بصورت جداگانه از سایر اپراتورها و آنلاین فعالیت می کند افزود: عملیات اجرایی نصب این شبکه تاکنون به علت تحریم ها به تعویق افتاده بود.
سیستم‌ های رادیوترانک مشابه سیستم ‌های تلفنی راه دور است که مشترکین می‌ توانند از یک کانال یا فرکانس بصورت مشترک استفاده کنند.
در این روش تجیهزات جانبی از جمله تکرار کننده‌ های رادیویی، ایستگاه های اصلی و آنتن ‌ها بصورت مشترک استفاده می ‌شود و هزینه ‌های اصلی کاهش می‌ یابد.
این شبکه در سالگرد زلزله بم بصورت رسمی توسط مسئولان کشوری و استانی در کرمان افتتاح خواهد شد.
3029/7420
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.